BlueSun Alga Hotel 4* Split | Cazare la BlueSun Alga Hotel 4* Split

BlueSun Alga Hotel 4*, Split

BlueSun Alga Hotel 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii BlueSun Alga Hotel 4*
Hotelul Bluesun Alga beneficiază de o amplasare perfectă în Tučepi, pe o plajă de pietriş pitorească, şi oferă unităţi de cazare spaţioase şi numeroase activităţi de agrement, inclusiv programe de divertisment de top. Oaspeții au la dispoziție internet WiFi gratuit.

Această proprietate confortabilă și modernă are camere decorate cu atenție. Majoritatea au vedere minunată la apele albastre și limpezi ale Mării Adriatice și la pădurile răcoroase de pin.

Bluesun Alga este situată aproape de plaja renumită Tučepi şi este potrivită pentru toţi oaspeţii care doresc să înoate, să facă plajă, să practice sporturi şi să aibă parte de o vacanță activă în peisajul însorit al Croației.

Personalul hotelului este foarte bine pregătit și dedicat şi se va asigura că oaspeții au un sejur de neuitat.

Restaurantul hotelului oferă un mic dejun tip bufet, compus din preparate delicioase. De asemenea, are o bucătărie deschisă și oferă 2 cine tematice pe săptămână.

La pizzeria Mimoza oaspeții pot gusta pizze delicioase, iar magazinul Viola este specializat în produse de patiserie. Restaurantul à la carte Konoba Kaštelet se află în apropiere şi servește preparate dalmate tipice.

Oaspeţii vor avea la dispoziţie numeroase activități sportive și atletice la Centrul Sportiv Slatina, care este situat la aproximativ 250 de metri de hotel.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Parcare
Piscina
Restaurant
Room Service

Recomanda acest hotel:  


 BlueSun Alga Hotel

 BlueSun Alga Hotel
 BlueSun Alga Hotel
 BlueSun Alga Hotel
 BlueSun Alga Hotel
 BlueSun Alga Hotel

Date de contact
BlueSun Alga Hotel 4* Split
Adresa: Dračevice 35, 21325 Tučepi, Croaţia
Telefon: +385 1 3844 288