Hotel Praha 4* Spindleruv Mlyn | Cazare la Hotel Praha 4* Spindleruv Mlyn

Hotel Praha 4*, Spindleruv Mlyn

Hotel Praha 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hotel Praha 4*
Datorită locaţiei sale centrale, dar şi în apropiere de zonele de schi, Hotelul Praha este unul dintre cele mai populare hoteluri din staţiunea montană Špindlerův Mlýn.
Puteţi admira minunate privelişti ale centrului oraşului şi spectaculoasa panoramă a Muntelui Giant.
Fiecare oaspete beneficiază zilnic de 2 ore gratuite la centrul Spa&Relax. Acesta are o piscină cu jeturi de masaj, contra-curenţi şi vârtejuri de apă. Centrul spa oferă, de asemenea, o saună pe bază de plante, o saună cu temperaturi scăzute, o saună clasică şi jacuzzi. Puteţi alege dintr-o ofertă mare de masaje şi tratamente de înfrumuseţare (disponibile şi pentru bărbaţi).
La restaurantul Hotelului Praha puteţi savura o gamă largă de preparate regionale gătite ca acasă, precum şi mâncăruri populare moderne (paste, carne la grătar, peşte etc.). Nu trebuie să rataţi delicioasele găluşti dulci cu afine!
Dacă doriţi să vă distraţi, nu ezitaţi să vizitaţi Silver Rock, un bar recent deschis, în stil alpin. Bucuraţi-vă de o seară perfectă cu muzică bună, o ofertă variată de băuturi alcoolice şi fără alcool şi cocktailuri. De asemenea, aici puteţi urmări în direct evenimente sportive pe 3 ecrane mari.

Recomanda acest hotel:  


 Hotel Praha

 Hotel Praha
 Hotel Praha
 Hotel Praha
 Hotel Praha