Vila Muresul 3* Sovata | Cazare la Vila Muresul 3* Sovata

Vila Muresul 3*, Sovata

Vila Muresul 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Vila Muresul 3*
Stilul, imaginea staţiunii Sovata este stabilită în special de vilele construite în secolele XIX. -XX., printre care se numără şi vila Mureşul *** situată în centrul staţiunii Sovata, la aproximativ 200 m de Lacul Ursu.

Vila Mureşul situată în împrejurimi ideale îsî aşteaptă clienţii pe tot parcursul anului, cu camere moderne şi un drink bar dotate în aşa fel încât să satisfacă toate cerinţele clienţilor. Cele 35 camere sunt echipate cu mobilier modern şi cu mult gust. Camerele sunt dotate cu baie, balcon, frigider propriu, cablu Tv, conexiune la internet. Cel mai apropiat supermarket se află la 50 de metri. Vila este uşor accesibilă cu maşina, autobuzul, iar în spatele clădirii se află o parcare păzită pentru liniştea oaspeţilor în timpul sejurului.

Restaurantul vilei (Restaurantul Kali) vă oferă cele mai delicioase produse tradiționale si preparate românești. La noi gasiți mâncăruri românești proaspete si gustoase ca la mama acasă. Sărmale, mămăliguță cu brânză și cu smântână,tochitura Mureșul,fleică de porc umplut cu prune,ciorbe tradiționale,papanași si alte deserturi și mâncăruri gustoase vă așteaptă la Restaurantul Kali.

Recomanda acest hotel:  


 Vila Muresul

 Vila Muresul
 Vila Muresul
 Vila Muresul

Date de contact
Vila Muresul 3* Sovata
Adresa: Sovata