Hanul Conitei 4* Sovata | Cazare la Hanul Conitei 4* Sovata

Hanul Conitei 4*, Sovata

Hanul Conitei 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hanul Conitei 4*
Recent construit (2009), Hanul Conitei Sovata, este un resort elegant de vacanta care va gazdui oaspeti care stiu sa aprecieze calitatea, cautand o evadare din cotidian, intr-un mediu relaxant. Este ideal pentru aceia care doresc sa combine intr-o vacanta comfortul si atmosfera resortului cu nenumarate distractii si activitati.

Hanul este localizat la 1.5 km de centrul orasului Sovata, in zona cu multa liniste, mult soare si o panorama excelenta.

Cele 9 camere si 1 apartament compus din living si doua dormitoare sunt luxos si modern mobilate. Toate sunt echipate cu chicineta complet utilata: (loc de servire a mesei, mobilier cu aparatura electrocasnica: miniaragaz, cafetiera, prajitor paine, chiuveta, frigider, vesela, masina de spalat vase), telefon, internet, TV, uscator par, seif, paturi matrimoniale. Hanul va pune la dispozitie si masina de spalat haine si uscator de haine.

Livingul hanului are o capacitate de pana la 30 de persoane unde intr-un mediu placut pot servi masa, avand in dotare si un bar, TV si semineu. De asemenea acesta poate fi folosit si ca sala de conferinta.

Hanul dispune de parcare proprie in incinta.

In spatele hanului se gaseste o terasa cu umbrele unde clienti pot servi in liniste masa cat si un complex de preparare a mesei (3 gratare, cuptor pizza, rotisor, 2 ceaune, chiuveta).

De asemenea clientii pot beneficia de sezlonguri.

Facilitati pentru copii – este special amenajat un loc de joaca ce dispune de trambulina, balansoare, minipiscina.

Hanul dispune de bar situat in livingul hanului.

Masa poate fi servita in camera, living, pe terasa sau pe baza de bonuri valorice. Restaurantul este cu circuit inchis doar pentru clientii hanului.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Jacuzzi
Minibar
Parcare
Restaurant
Sala De Conferinte
Sauna
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Hanul Conitei

 Hanul Conitei
 Hanul Conitei
 Hanul Conitei
 Hanul Conitei
 Hanul Conitei

Date de contact
Hanul Conitei 4* Sovata
Adresa: Sovata