Velassaru Maldives 5* South Male Atoll | Cazare la Velassaru Maldives 5* South Male Atoll

Velassaru Maldives 5*, South Male Atoll

Velassaru Maldives 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Velassaru Maldives 5*
Velassaru Maldives oferă bungalouri și vile luxoase pe malul mării și deasupra apei, cu vedere liberă la ocean. Oferă o gamă largă de sporturi nautice şi de aventură, precum și croaziere la apus şi cursuri de yoga.

Bungalourile şi vilele de la Velassaru oferă aer condiţionat, ventilator de tavan și podea și tavan din lemn, pentru o atmosferă tropicală. Fiecare cameră are TV cu ecran plat, canale internaționale și DVD player. De asemenea, unele camere includ aparat Nespresso și răcitor de vin. Baia privată oferă articole de toaletă marca L''''Occitane, geantă de plajă și papuci.

Cele 5 restaurante de la Velassaru oferă o gamă largă de specialităţi internaţionale, inclusiv preparate moderne cu fructe de mare proaspete, japoneze și indiene la tigaie grill. Cele 2 baruri de pe plajă oferă cocteiluri şi vinuri. De asemenea, oaspeţii pot lua masa pe plaja privată sau în vilă.

Oaspeţii se pot bucura de tratamente spa relaxante în pavilioanele aflate deasupra apei sau pot face o plimbare cu o barcă maldiviană, pentru a asista la o demonstraţie de pescuit tradiţional. Facilitățile de la complex includ centru de fitness, teren de tenis și piscină infinită cu vedere la plajă și la ocean. Există personal vorbitor de limbă chineză, pentru asistenţă.

Velassaru Maldives se află la 25 de minute de mers cu barca cu motor de Aeroportul Internaţional din Malé.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Velassaru Maldives

 Velassaru Maldives
 Velassaru Maldives
 Velassaru Maldives
 Velassaru Maldives
 Velassaru Maldives
 Velassaru Maldives
 Velassaru Maldives
 Velassaru Maldives
 Velassaru Maldives

Date de contact
Velassaru Maldives 5* South Male Atoll
Adresa: South Male Atoll, 08350 South Malé Atoll, Maldive