Sun Siyam Olhuveli Maldives 5* South Male Atoll | Cazare la Sun Siyam Olhuveli Maldives 5* South Male Atoll

Sun Siyam Olhuveli Maldives 5*, South Male Atoll

Sun Siyam Olhuveli Maldives 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Sun Siyam Olhuveli Maldives 5*
Aflat la marginea Atolului Male Sud, complexul luxos Olhuveli Beach And Spa oferă o evadare pe insulă, cu 2 piscine infinite și plaje cu nisip alb. Amplasat în grădini tropicale, acesta pune la dispoziție 4 restaurante, 3 baruri și o școală de scufundări, certificată PADI.

Decorate elegant, cu mobilier din lemn, camerele și spațioase și vilele cu aer condiționat sunt dotate cu TV cu ecran plat, canale de televiziune din China, DVD player și minibar. Unele vile sunt prevăzute cu terasă privată la soare și cadă spa cu vedere la Oceanul Indian. Accesul WiFi este gratuit în camere.

Complexul Olhuveli Beach And Spa Resort se află la o plimbare de 45 de minute cu barca cu motor de aeroportul internaţional Male.

Centrul de spa Sun oferă un meniu de masaje corporale de relaxare, băi cu flori în aer liber, precum şi servicii de înfrumusețare. Oaspeţii se pot antrena la sala de sport, pot juca tenis sau pot vizita magazinul de suveniruri. De asemenea, este disponibil un birou de turism care organizează excursii de o zi pentru oaspeţii care doresc să exploreze insula. Este disponibil personal vorbitor de limba chineză, pentru asistență.

Fructe de mare proaspete şi un bufet variat cu preparate internaţionale sunt disponibile la restaurantul Sunset, iar Lagoon serveşte un meniu à la carte cu delicii occidentale. Alte opţiuni de luat masa includ preparate asiatice de la The Four Spices şi mese uşoare de la Island Pizza.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Plaja Privata

Recomanda acest hotel:  


 Sun Siyam Olhuveli Maldives

 Sun Siyam Olhuveli Maldives
 Sun Siyam Olhuveli Maldives
 Sun Siyam Olhuveli Maldives
 Sun Siyam Olhuveli Maldives
 Sun Siyam Olhuveli Maldives
 Sun Siyam Olhuveli Maldives

Date de contact
Sun Siyam Olhuveli Maldives 5* South Male Atoll
Adresa: South Male Atoll, 08400 South Malé Atoll, Maldive