Holiday Inn Resort Kandooma Maldives 4* South Male Atoll | Cazare la Holiday Inn Resort Kandooma Maldives 4* South Male Atoll

Holiday Inn Resort Kandooma Maldives 4*, South Male Atoll

Holiday Inn Resort Kandooma Maldives 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Holiday Inn Resort Kandooma Maldives 4*
Locatie: situat in cel mai estic punct din Nord Male Atoll, la care se poate ajunge doar cu ajutorul barcii cu motor, direct de la aeroport. La aproximativ 50km de capitala Male, transferul va va surprinde cu cateva dintre cele mai minunate privelisti oceanice pe care vi le-ati putut imagina ... pesti zburatori executand sarituri sau plutind deasupra apei, sau daca sunteti norocosi puteti vedea delfinii care realizeaza un minunat show, spre amuzamentul celor aflati in barca, pe durata „calatoriei”.

Facilitati camere : 58 camere standard cu vedere frontala la plaja ofera confortul maxim pentru turisti. Plantele tropicale ce inconjoara camerele va reamintesc in fiecare moment de faptul ca va aflati pe insula paradisului. 20 dintre baile acestor camere sunt partial deschise, cu vedere la gradina interioara. Resortul mai ofera clientilor sai: land villas, water villas, jacuzzi villas, jacuzzi water villas si apartamente speciale pentru cei aflati in luna de miere.

Facilitati hotel : are in dotare 5 restaurante, 4 baruri, piscina si jacuzzi ce ofera o priveliste superba asupra oceanului, SPA, teren de tenis, facilitati pentru sporturi acvatice.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Baza De Tratament
Centru SPA
Internet
Jacuzzi
Piscina
Restaurant
Room Service
Sauna
Telefon
TV
Uscator Par

Oferta de sejur la Holiday Inn Resort Kandooma Maldives 4*

Recomanda acest hotel:  


 Holiday Inn Resort Kandooma Maldives

 Holiday Inn Resort Kandooma Maldives
 Holiday Inn Resort Kandooma Maldives
 Holiday Inn Resort Kandooma Maldives
 Holiday Inn Resort Kandooma Maldives

Date de contact
Holiday Inn Resort Kandooma Maldives 4* South Male Atoll
Adresa: Kandooma Fushi <br /> <br />South Male Atoll <br /> <br />Republic of Maldives