Hard Rock Hotel Maldives 5* South Male Atoll | Cazare la Hard Rock Hotel Maldives 5* South Male Atoll

Hard Rock Hotel Maldives 5*, South Male Atoll

Hard Rock Hotel Maldives 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hard Rock Hotel Maldives 5*
Hotelul Hard Rock Maldives se află în Laguna Emboodhoo, la o călătorie de doar 15 minute cu barca cu motor, de aeroport. Hotelul are o piscină mare cu vedere la ocean, cu tobogan și boxe subacvatice și găzduiește centrul Rock Spa, sala de fitness Body Rock, Rock Shop și Hard Rock Café. Oaspeții beneficiază de acces direct la The Marina @ CROSSROADS.

Toate camerele hotelului sunt prevăzute cu un pat Simmons Cool-Max, cu lenjerie din bumbac cu 300 de fire, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și jocuri interactive, Soundbar, minibar și ceai și cafea gratuite. Oaspeții se pot bucura de o sesiune de muzică în cameră, utilizând gratuit chitarele Fender și ascultând discurile Crosley.

Restaurantul deschis pe toată durata zilei de la Hard Rock Hotel Maldives oferă mic dejun tip bufet în fiecare dimineață, iar oaspeții au la dispoziție diferite opțiuni de preparate culinare și băuturi, inclusiv la restaurantul Pan - Latin American.

Acest complex potrivit pentru familii găzduiește Clubul Roxity Kids & Teen Spirit care oferă activități inspirate de muzică dedicate în special copiilor cu vârsta între 3 - 17 ani alături de toată familia.

Orașul Male este la 8 km de hotel, iar Maafushi se află la 19 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Malé, situat la 8 km de proprietate.

Recomanda acest hotel:  


 Hard Rock Hotel Maldives

 Hard Rock Hotel Maldives
 Hard Rock Hotel Maldives
 Hard Rock Hotel Maldives

Date de contact
Hard Rock Hotel Maldives 5* South Male Atoll
Adresa: Akasdhoo, 00960 South Male Atoll, Maldives