Dhiggiri Sea Club 5* South Male Atoll | Cazare la Dhiggiri Sea Club 5* South Male Atoll

Dhiggiri Sea Club 5*, South Male Atoll

Dhiggiri Sea Club 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Dhiggiri Sea Club 5*
Resort

Clubul este situat pe o plajă cu nisip alb ca pudra de talc și este "cufundat" în pădurile de palmieri foarte dese care acoperă insula. Cele 45 de bungalouri rotunde dispun de terasă, umbrita de frunzele cocotierilor.

Locație

Atoll Felidhu, declarat parc național, este casa Clubului Dhiggiri. Clubul are o atmosfera placuta, rafinată și primitoare și este situat la 2-3 ore de transfer de aeroportul din Male, în funcție de condițiile meteo de pe mare. De asemenea, este posibil să se ajungă pe insulă cu hidroavionul în 25-30 de minute.

Camerele

25 bungalouri sunt direct pe plajă, în timp ce 20 au fost construite deasupra apei. Toate camerele au aer condiționat, ventilator de tavan, uscător de păr și baie privată cu duș. Camerele de la plajă pot găzdui până la 3 persoane și cele pe apă doar 2 persoane.

Masa
Formula "all inclusive" include pensiune completă. Mic dejun, prânz și cină cu bufet. Mesele includ de asemenea apa și vinul casei, bere, ceai și cafea americană și băuturi non-alcoolice în pahare. Există snacks-uri oferite de la 14:30 - 18:30, o cină Maldive, Cina Grill și Grand Buffet, o dată pe săptămână.
Băuturi alcoolice locale de la 10 dimineața până la miezul nopții.
Cina cu homar si cina romantică sunt disponibile pentru o taxă suplimentara.

Divertisment

Formula "all inclusive" include: windsurfing, caiac-canoe, volei pe plajă, tenis de masă. O echipa de profesionisti organizează activitati sportive în timpul zilei și divertisment în timpul serii în piano-bar.

Plajă

Plaja este un inel de nisip fin si alb de jur imprejurul insulei înconjurat de apele calde ale Oceanului Indian.

Facilități

Wi-Fi Lan disponibil în toată insula, pentru o taxă suplimentara.
Există un bar cu o terasă mare pe mare, un punct internet (cu taxă) și un butic. Seif la receptie, fax / telefon, mini-bar in camere, excursii și sport (scufundări, închiriere de bărci pentru excursii și snorkelling, catamaran și închiriere de bărci cu vela) sunt disponibile contra unui cost suplimentar. Există, de asemenea, un centru de masaj Ayurveda. Serviciile medicale sunt disponibile în apropiere la Bravo Alimathà Resort (situat la 30 de minute).
Centru de scufundări și snorkelling este disponibil contra unei taxe.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Baza De Tratament
Centru SPA
Internet
Jacuzzi
Minibar
Plaja Privata
Restaurant
Room Service
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Dhiggiri Sea Club

 Dhiggiri Sea Club
 Dhiggiri Sea Club
 Dhiggiri Sea Club
 Dhiggiri Sea Club
 Dhiggiri Sea Club
 Dhiggiri Sea Club