Casa De Bai Si Casa Elvetiana 1* Sosto | Cazare la Casa De Bai Si Casa Elvetiana 1* Sosto

Casa De Bai Si Casa Elvetiana 1*, Sosto

Casa De Bai Si Casa Elvetiana 1*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Casa De Bai Si Casa Elvetiana 1*
"CASA DE BAI" (FURDOHAZ PANZIO)
Nyiregyhaza – Sostogyogyfurdo

Descriere: Cladirea pensiunii, un monument arhitectural, cum ne arata si placa amplasata pe fatada, a fost prima baie curative construita in oras. Deja in 1805 a functionat pe malul lacului o casa de baie cu patru cazi cu apele lacului. In 1911 pensiunea a fost reconstruita dupa planurile lui Istvan Pazar, cu o retea de instalatie de apa, cu 8 camere si 6 cazi, iar dupa 30 de ani de vicisitudini s-a deschis din nou in anul 2000 si sta la dispozitia turistilor dornici de odihna sau tratamente balneare.
In mansarda pensiunii sunt amenajate 12 camere cu 2 paturi, 2 cu 3 paturi si 2 cu un singur pat, iar pentru familii stau la dispozitie 2 apartamente. Camerele sunt mobilate cu mobila moderna, comoda, dotate cu aer conditionat, baie si WC, in fiecare camera exista mini-bar, radio, televizor si telefon. In fata pensiunii se gaseste o parcare pazita, care poate fi folisita de catre oaspetii pensiunii gratuit.

Pensiunea "CASA ELVETIANA" (SVAJCI LAK)
Nyiregyhaza – Sostogyogyfurdo

Descriere: Proiectarea si construirea uneia dintre cele mai interesante cladiri din Sostogyogyfurdo se leaga de numele lui Janos Melhouse din Saxonia. Construirea pensiunii a fost justificata de popularitatea si interesul crescand fata de statiunea Sosto. Stilul cladirii pensiunii ne aminteste de casele familiale din zona montana, avand dintotdeauna functia de ospatare si primire a musafirilor si unde erau cazati si apreciatii oaspeti ai conducerii orasului.
In pensiune stau la dispozitia oaspetilor 4 garsoniere cu 2+2 paturi, 2 camere cu un singur pat, la mansarda 3 camere cu 2 paturi si un apartament. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, baie, televizor si minibar. Casa ELVETIANA datorita dotarilor si amenajarilor poate fi un loc ideal pentru organizarea conferintelor, meetingurilor, cursurilor de perfectionare (avand in dotare aparatura tehnica specifica: televizor, video, ecran de protectie, flipchart, diascop, video-proiector, retroproiector).
Restaurantul pensiunii delectreaza clientii cu traditiile nobile ale gastronomiei regiunii.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Baza De Tratament
Minibar
Parcare
Piscina
Restaurant
Sala De Conferinte
TV

Recomanda acest hotel:  


 Casa De Bai Si Casa Elvetiana

 Casa De Bai Si Casa Elvetiana
 Casa De Bai Si Casa Elvetiana
 Casa De Bai Si Casa Elvetiana

Date de contact
Casa De Bai Si Casa Elvetiana 1* Sosto
Adresa: UNGARIA, Sosto