Snagov Club 5* Snagov | Cazare la Snagov Club 5* Snagov

Snagov Club 5*, Snagov

Snagov Club 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Snagov Club 5*
Snagov Club
Răsfățul tău de 5 stele, la doi pași de capitală!

Situat la mai putin de 25 de minute distanță față de București, Snagov Club este fara nici o indoială un adevarat paradis al distracției și totodată unica ta oaza de relaxare, ideală pentru oricine. Vei găsi aici o splendida Piscină-bar cu muzică bună si inconjurată de palmieri, un magnific centru SPA, 3 saloane de restaurant, un pavilion situat chiar pe malul lacului, grădină generoasă, ponton, 22 camere de lux – absolut totul este la cele mai înalte standarde posibile de confort și calitate, amplasate în inima Rezervației Naturale a Lacului Snagov.
Pavilionul de pe Lac

Dacă vrei să te bucuri de toată frumusețea lacului Snagov și să admiri în același timp vegetația plină de culoare a grădinii, alege Pavilionul de pe Lac, o adevărată bijuterie modernă din sticlă ce reflectă lucirile apei și umbra fremătătoare a pinilor. Pașii se afundă în mocheta moale, iar spațiul generos adăpostește canapele confortabile și mese elegante. Este locul perfect pentru a găzdui între 100 și 250 de invitați în orice sezon, iar pe timp de vară se poate reuni cu pontonul (50-100 de locuri la mese și 28 la canapele) sau chiar cu Grădina Versailles. Noaptea, prin pereții de sticlă, pe oglinda lacului dansează razele lunii și stelelor, ca tu să simți că toată lumea e a ta.
Îți dorești să te răsfeți la soare în apa în care se oglindesc palmieri și să bei un cocktail delicios fără să ieși din apă? Poți face asta fără sa mergi într-o țară exotică. Piscina-bar de la Snagov Club are o apă limpede si curată, pregătită sa te răcorească, șezloguri confortabile pe care să te relaxezi savurând băutura favorită, înconjurat de palmieri, muzică și bună dispoziție.
Centrul Spa:
Corpul tău este templul tău și merită pe deplin tot ceea ce iți poate oferi un centru Spa de 5 stele, cu dotări ultramoderne și servicii impecabile. Iarna sau vara, indiferent de vreme, temperatura este plăcuta, apa este caldă și atmosfera foarte îmbietoare.
Salonul de jocuri:
Vrei să te ascunzi de soare, dar să rămâi în compania prietenilor tăi? Ai chef să joci canasta, bridge, table sau biliard? Vrei să urmărești programul favorit de la TV împreună cu familia? Ei bine, salonul de jocuri de la Snagov Club îți oferă un spațiu dedicat, dotat cu 5 mese de joc amenajate pentru a te transporta în atmosfera propriului tău cazinou. Acestea, completate de o masă de biliard și un salon de vizionare audio-video cu o capacitate de 6-8 persoane, îți oferă noi modalități agreabile de a-ți petrece timpul cu prietenii.
Plimbare cu barca:
Vrei să te aventurezi cu prietenii pe lacul Snagov? Nimic mai ușor! Două bărci cu motor, fiecare cu o capacitate de 6 persoane, îți stau la dispoziție. Află cât este de simplu să beneficiezi de ele. Este suficient să ne contactezi.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Baza De Tratament
Centru SPA
Internet
Jacuzzi
Minibar
Parcare
Piscina
Restaurant
Room Service
Sala De Conferinte
Sauna
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Snagov Club

 Snagov Club
 Snagov Club
 Snagov Club
 Snagov Club
 Snagov Club

Date de contact
Snagov Club 5* Snagov
Adresa: Strada Nufarului nr. 1B, Snagov Sat, 077165, Ilfov, Romania Accesul catre Snagov Club se realizeaza din soseaua nationala Bucuresti-Ploiesti (DN1-E60) in dreptul km 33, parcurgandu-se inca 10 km pe drumul spre Snagov Sat (DC2) prin Vladiceasca, Ciofliceni, Ghermanesti, urmarindu-se indicatoarele cu Snagov Club.
Telefon: +40 21 352 60 79