Casa De Lago 4* Snagov | Cazare la Casa De Lago 4* Snagov

Casa De Lago 4*, Snagov

Casa De Lago 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Casa De Lago 4*
Casa de Lago este un centru special conceput ca situare si dotari pentru intalniri profesionale si evenimente speciale ale companiilor. Intr-un decor natural de exceptie centrul ofera in egala masura, cele mai bune facilitati pentru meetinguri, traininguri si conferinte, dar si pentru relaxare si divertisment.

Situare: La 40 Km de Bucuresti, in Silistea Snagovului, pe malul lacului Snagov, vis-a-vis de manastirea Snagov de pe insula din centrul lacului, in apropierea Palatului Snagov si a Centrului Olimpic Roman. Intr-o zona foarte linistita, in mijlocul naturii, cu o superba vedere spre lac. Gradina, terasa, piscina. Locatia este ideala pentru team-building.


Dotari si facilitati: Facilitati pentru Conferinte, Meeting, Training, 2 sali de conferinta complet dotate: Sala Lac si Sala Mallorca. Dotari: ecran, videoproiector, flipcharter, mobilier modern, prize, prelungitoare, AC, incalzire centrala, telefon, TV color, cablu TV. Sala Lac: Sala are o superba priveliste spre lac, piscina, gradina. Poate fi folosita pentru receptii, meeting, training.

Capacitati aranjamente:
* In picioare 100 persoane
* Classroom 70-80 persoane
* U shape 40 persoane
* T shape 35 persoane
* Fileu 30 persoane

Sala Mallorca: Sala poate fi folosita pentru receptii, meeting, training. Capacitati aranjamente:
* In picioare 50 persoane
* Classroom 35 persoane
* U shape 30 persoane
* T shape 20 persoane
* Fileu 20 persoane

camere: 4 camere duble, 4 duplexuri, 1 camera individuala. 4 camere cu vedere spre lac.

Fiecare camera a fost decorata cu personalitate proprie, in culori calde, cu mobilier modern. Camerele duplex au o camera de zi, scara interioara spre dormitor. In camera de zi este o canapea extensibila, in dormitor pat matrimonial. Toate camerele au grup sanitar propriu cu dus, aer conditionat, incalzire centrala, telefon, televizor, cablu TV, mocheta. Doua dintre camerele duble au balcon, o camera dubla si camera individuala au terasa. Camera individuala are un pat si o canapea extensibila.

Recomanda acest hotel:  


 Casa De Lago

 Casa De Lago
 Casa De Lago
 Casa De Lago