Pensiunea "dor De Alunis" 3* Slanic Prahova | Cazare la Pensiunea "dor De Alunis" 3* Slanic Prahova

Pensiunea "dor De Alunis" 3*, Slanic Prahova

Pensiunea "dor De Alunis" 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea "dor De Alunis" 3*
Pensiunea ,,Dor de Alunis", 3 margarete, se gaseste la poalele Carpatilor de Curbura, intr-o zona de deal cu peisaje incantatoare, liniste si aer curat. Fiind amplasata la doar 10 km de Slanic Prahova, pensiunea este un excelent loc de pornire in mici explorari turistice: mina de sare, lacurile cu apa sarata, Muntele Verde si nu numai.

Pensiunea a fost construita in ultimii 5 ani. Inaugurarea acesteia a avut loc in mai 2006 si, de atunci, dotarile si serviciile s-au imbunatatit continuu.

Pensiunea ,,Dor de Alunis" are in dotare loc de joaca pentru copii, teren de sport, sala de mese, bucatarie proprie. Pensiunea este incalzita cu centrala proprie, care functioneaza cu lemne. Exista in curte loc de parcare pentru automobile. Semnalul GSM in zona este foarte bun.

Fiecare din cele 7 camere (5 duble matrimoniale, 2 camere cu doua paturi matrimoniale, in total 18 locuri) are baie proprie cu dus (apa calda non-stop), TV-cablu. In sala de mese este loc pentru 48 de persoane, aceasta fiind dotata si cu sistem audio.

Facilitati hotel
Restaurant
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea "dor De Alunis"

 Pensiunea "dor De Alunis"
 Pensiunea "dor De Alunis"
 Pensiunea "dor De Alunis"