Vila Rica 3* Slanic Moldova | Cazare la Vila Rica 3* Slanic Moldova

Vila Rica 3*, Slanic Moldova

Vila Rica 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Vila Rica 3*
Vila Rica este situată în celebra stațiune Slănic Moldova, în centrul acesteia, în apropierea parcului central și a Cazinoului. Stațiunea, denumită „Perla Moldovei”, este situată la altitudinea de 530 de metri, pe versantul Estic al Carpaților Orientali, beneficiind de o climă moderată, cu veri răcoroase și ierni blânde.

Aerul este bogat în ioni negativi și aerosoli rășinoși și este benefic pentru afecțiuni pulmonare și reumatice. În stațiune poți beneficia de cele peste 20 de izvoare cu apă minerală carbogazoasă.

Vila Rica este introdusă recent în circuitul turistic, după ce a fost renovată și modernizată, devenind o adevărată bijuterie a stațiunii. Amplasată pe o stâncă, oferă oaspeților săi o priveliște minunată asupra întregii stațiuni. Arhitectura îmbină stilul medieval românesc cu goticul occidental atât la exterior, cât și în interiorul clădirii.

Cazarea se face în 2 camere matrimoniale duble și în 5 apartamente, amplasate pe cele două etaje și la mansardă. Mobilierul de epocă este spectaculos, opulent și de cea mai bună calitate, îmbiind turiștii la relaxare și odihnă.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Jacuzzi
Minibar
Parcare
Seif
Sala De Conferinte
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Vila Rica

 Vila Rica
 Vila Rica
 Vila Rica
 Vila Rica

Date de contact
Vila Rica 3* Slanic Moldova
Adresa: Str. Vasile Alecsandri Nr. 4, Slanic Moldova, Judetul Bacau