Pensiunea Cristal 2* Slanic Moldova | Cazare la Pensiunea Cristal 2* Slanic Moldova

Pensiunea Cristal 2*, Slanic Moldova

Pensiunea Cristal 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Cristal 2*
Pensiunea Cristal din Slanic Moldova va ofera toate conditiile pentru petrecerea concediului, punandu-va la dispozitie sala fitness, piscina, sauna, cabinete masaj, jacuzzi.

Drumetii la Cheile 300 de scari, pe Valea Slanicului, pe muntele Pufu si Corbu; Ruinele Curtii Domnesti, barajul si lacul Poiana Uzului; Manastirea Bogdana, Tarcatoarea - rezervatie cinegetic.
Excursii cu micobuz de 8 locuri la cerere in zonele din apropierea Slanicului si nu numai.

Amplasata in inima perlei Moldovei, la o altitudine de 530 m, pe versantul estic al Carpatilor Orientali, intr-o depresiune strabatuta de paraul Slanic, Complexul turistic Cristal este un deosebit centru naturist de odihna si
Recuperare si agrement, acesta fiind dotat cu aparatura si cadre medicale recunoscute la nivel international.

Iubitorii de distractii in aer liber beneficiaza de un foisor si un spatiu de luat masa, intr-un cadru rustic, dotat complet pentrui petreceri de neuitat, loc de joaca pntru copii, ponei, echitatie, plimbari cu trasura, terasa, gratar.
Curtea spatioasa va permite sa admirati natura, sa inspirati aerul puternic ionizat negativ, in timp ce desfasuratiu activitati de recreere.

Restaurantul pensiunii are o capacitate de 200 de locuri, unde se pot organiza mese festive, nunti, botezuri si se pot servi diferite mancaruri traditionale romanesti.
Pentru cazare va stau la dispozitie camere single, camere duble, camere duble twin precum si apartamente. Camere sunt doatate cu baie proprie, tv, frigider si accesorii de mobilier necesare sederii placute si confortabile.
Pentru toti clientii nostri accesul piscina intra in pretul camerei.

Baza de tratament va pune la dispozitie:cabinet de chiropractica si bioeterapie, cabinet de reflexo terapie, cabinet de osteopatie, sala de masaj, sauna,bai galvanice,parafina, jacuzzi, piscina, sala pentru bai minerale si bai de plante medicinale,spa and wellness center.

Facilitati hotel
Internet
Jacuzzi
Minibar
Parcare
Piscina
Restaurant
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Cristal

 Pensiunea Cristal
 Pensiunea Cristal
 Pensiunea Cristal
 Pensiunea Cristal

Date de contact
Pensiunea Cristal 2* Slanic Moldova
Adresa: Slanic Moldova, str. N.Balcescu, nr. 70
Telefon: Slanic Moldova, str. N.Balcescu, nr. 70