Euro Vacanta 3* Slanic Moldova | Cazare la Euro Vacanta 3* Slanic Moldova

Euro Vacanta 3*, Slanic Moldova

Euro Vacanta 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Euro Vacanta 3*
Hotelul Euro Vacanța este amplasat la intrarea în stațiunea Slănic Moldova, în imediata apropiere a Primăriei. Hotelul deține 53 de camere duble și 5 apartamente, împărţite în Corpul A, Corpul B, Corpul C şi Corpul D.

Toate camerele sunt dotate cu balcon, televizor, TV prin cablu, internet, telefon, frigider, baie cu cabină de duș și uscător de păr.

Hotelul Euro Vacanța dispune de sală de sport polivalentă (teren de tenis de câmp, baschet, volei, handbal), piscină acoperită, sală de gimnastică, tenis de masă, biliard, darts, bază de tratament, restaurant, complex de conferințe, simpozioane și training și parcare.

Restaurantul este cu specific românesc și internațional, are o capacitate de 130 de locuri în interior și 60 de locuri pe terasă, dispune de salon de fumători și nefumători, și orchestră, unde se pot organiza mese festive.

Baza de tratament este dotată cu aparatură medicală modernă, pentru a asigura proceduri în funcție de terapia recomandată de medic și anume: electroterapie (curenți dinamici, ionizare, trabert tens, curenți interferențiali, ultrasunet), terapie respiratorie (aerosoli și inhalații cu ape minerale), masoterapie (masaj manual, masaj limfatic), termoterapie (aplicații cu parafină, solux, unde scurte, microunde), hidroterapie (hidromasaj, baie cu bule, baie galvanică, duș subacval).

Facilitati hotel
Internet
Parcare
Piscina
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Euro Vacanta

 Euro Vacanta
 Euro Vacanta
 Euro Vacanta
 Euro Vacanta
 Euro Vacanta
 Euro Vacanta
 Euro Vacanta
 Euro Vacanta
 Euro Vacanta
 Euro Vacanta

Date de contact
Euro Vacanta 3* Slanic Moldova
Adresa: Str. Vasile Alecsandri 4, Slănic Moldova