Alkistis 4* Insula Skopelos | Cazare la Alkistis 4* Insula Skopelos

Alkistis 4*, Insula Skopelos

Alkistis 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Alkistis 4*
Amplasare:
Alkistis este un hotel mic construit într-o veche livadă de măslini situată la numai 1,5 km de localitate. Faimoasa plajă Stafylos se află la 2,5 km distanţă.

Dotari:
Hotelul dispune de recepţie (8:00 a.m. - 1:00 a.m.), de unde puteţi obţine diverse informaţii utile. Alte servicii: accesul la fax-copiator şi casa de schimb valutar, dar şi mini-autobuzul gratuit care face curse între hotel şi oraş.
Hotelul este dotat cu aer condiţionat, grădină, terasă, snack bar, restaurant, teren de joacă pentru copiii, piscină in aer liber, internet wireless.
Atât apartamentele, cât şi studiourile au o mini-bucătărie complet echipată (frigider, aragaz electric, cuptor, filtru de cafea, fierbător, toaster, veselă), LCD, DVD player, telefon, seif, aer condiţionat, baie cu cadă, duş, uscător de păr şi două balcoane sau verande cu vedere la piscină şi gradină. Apa caldă este disponibilă pe tot parcursul zilei.

Masa:
Restaurantul hotelului serveşte, la micul dejun, prânz sau cină, delicatese locale făcute în casă în sala elegantă cu vedere la piscină.
De asemenea, turiştii au acces la barul de lângă piscină care serveşte băuturi calde şi reci, sucuri proaspete şi gustări.

Diverse:
Parcare privată gratuită.
Un copil sub 2 ani stă gratis în pătuţ.
Un copil intre 2 si 12 ani plăteşte EUR 5 pe noapte de persoană într-un pat suplimentar.
Consumurile suplimentare se vor plăti separat la hotel.
Animalele de companie sunt acceptate la cerere (fără taxe suplimentare).
Şezlongurile, umbrelele şi prosoapele sunt gratuite pentru oaspeţii hotelului.

Recomanda acest hotel:  


 Alkistis

 Alkistis
 Alkistis
 Alkistis
 Alkistis