Skiathos Palace 4* Insula Skiathos | Cazare la Skiathos Palace 4* Insula Skiathos

Skiathos Palace 4*, Insula Skiathos

Skiathos Palace 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Skiathos Palace 4*
Hotelul Skiathos Palace este amplasat pe un mic deal cu vedere la faimosul golf Koukounaries si plaja Maratha, in coltul de sud-est al Insulei Skiathos, oferind privelisti splendide in zona. Plaja Koukounaries, la numai 12 km de oras, este cea mai renumita plaja din Skiathos si una dintre cele mai larg cunoscute plaje din Europa, cunoscuta sub numele de “Golden Sand”. Acest decor unic creaza spatiu ideal pentru o vacanta care iti taie respiratia. Hotelul Skiathos Palace beneficiaza de cea mai buna asezare de pe insula, iar panorama de care puteti beneficia aici este intr-adevar spectaculoasa.

Hotelul Skiathos Palace se lauda cu cazare si servicii de calitate impreuna cu facilitati care includ: piscina cu terasa, sezlonguri, parasolar, bar in incinta, snack bar la piscina, internet, sauna, masaj, schimb valutar, receptie 24 de ore, salon de infrumusetare, schimb valutar, cutie de depozit, magazin de suveniruri, asistenta pentru inchiriere masina, barca sau motocicleta, parcare, aer conditionat, asistenta medicala, serviciu de curatatorie.

Cele 246 de camere si 8 apartamente spatioase sunt echipate cu aer conditionat, telefon, radio, TV cu antena prin satelit, minibar, baie si un balcon incantator sau terasa cu o superba priveliste la mare, serviciu de menajerie de doua ori pe zi.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Piscina
Sauna
Seif
Telefon
TV

Oferta de sejur la Skiathos Palace 4*

Recomanda acest hotel:  


 Skiathos Palace

 Skiathos Palace
 Skiathos Palace
 Skiathos Palace
 Skiathos Palace
 Skiathos Palace
 Skiathos Palace
 Skiathos Palace
 Skiathos Palace
 Skiathos Palace
 Skiathos Palace
 Skiathos Palace
 Skiathos Palace

Date de contact
Skiathos Palace 4* Insula Skiathos
Adresa: Koukounaries Bay, 37002