The Regent Singapore 5* Singapore | Cazare la The Regent Singapore 5* Singapore

The Regent Singapore 5*, Singapore

The Regent Singapore 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii The Regent Singapore 5*
Aflat la câţiva paşi de zona comercială de pe bulevardul Orchard, hotelul Regent Singapore - Four Seasons oferă preparate culinare premiate şi o sală de sport. Sunt disponibile facilităţi de saună, căzi spa şi săli de aburi. Oaspeţii vor fi răsfăţaţi cu diverse tratamente corporale.

Hotelul Regent Singapore - Four Seasons este la 1,3 km de Grădinile Botanice din Singapore şi la 4,6 km de Muzeul Naţional din Singapore. Roata uriaşă Singapore Flyer este la 10 minute de mers cu maşina, iar Studiourile Universal Singapore se află la 15 minute de mers cu taxiul.
Camerele hotelului îmbină designul oriental cu cel occidental. Au baie cu articole de toaletă L'Occitane. De asemenea, sunt prevăzute cu minibar şi aparat pentru prepararea de ceai/cafea. Camerele sunt dotate cu TV prin cablu.
Se pot solicita tratamente de masaj în cameră. Oaspeţii au la dispoziţie un centru de internet, iar pentru vizitarea atracţiilor se pot adresa biroului de turism. Hotelul oferă servicii de spălătorie.
Există 6 opţiuni de luat masa, inclusiv restaurantul Basilico cu specialităţi italieneşti şi restaurantul Summer Palace cu preparate cantoneze premiate. Opţiunile includ mâncăruri japoneze şi high tea. Regent oferă şi localul SomethingToGo, o brutărie la care se poate comanda din maşină.

Recomanda acest hotel:  


 The Regent Singapore

 The Regent Singapore
 The Regent Singapore
 The Regent Singapore
 The Regent Singapore