The Daulat 4* Singapore | Cazare la The Daulat 4* Singapore

The Daulat 4*, Singapore

The Daulat 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii The Daulat 4*
The Daulat este o proprietate elegantă, situată la doar 5 minute de mers pe jos de Gara de MRT Little India. Oferă cazare tip boutique, la marginea orașului. Oaspeții au la dispoziție piscină în aer liber, cu benzi de alergare nautice, închirieri gratuite de filme și mic dejun american gratuit. Wi-Fi și internet prin cablu sunt oferite gratuite în timpul sejurului.
Toate camerele sunt moderne și elegante și oferă aer condiționat, TV Smart cu ecran plat de 42 inch, Blu-ray DVD player și seif pentru laptop. Se oferă pliculețe de ceai și aparat Nespresso. Bucurați-vă de un somn bun pe lenjerie de pat cu densitatea 300 TC, sau relaxați-vă în dușul cu articole de toaletă parfumate marca Penhaligon.
The Daulat se află la 10 minute de mers pe jos de centrul comercial deschis nonstop Mustafa, care vinde aproape tot ceea ce aveți nevoie. În 5 minute puteți ajunge cu trenul la Dhoby Ghaut, locul de unde începe paradisul comercial de pe bulevardul Orchard Road. Aeroportul Internațional Changi se află la 25 de minute cu mașina.
Oaspeții pot închiria biciclete gratuit, pot solicita un masaj la un cost suplimentar sau pot utiliza facilitățile de afaceri din hol. De asemenea, hotelul oferă servicii de spălătorie şi curăţătorie chimică.
Restaurantul servește preparate occidentale pe tot parcursul zilei și se oferă room service. Alternativ, în cartierul Little India se găsesc mai multe restaurante locale. 
Little India este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de universal studios, transport public convenabil și excursii în oraș.

Recomanda acest hotel:  


 The Daulat

 The Daulat
 The Daulat
 The Daulat