Siloso Beach Resort 3* Singapore | Cazare la Siloso Beach Resort 3* Singapore

Siloso Beach Resort 3*, Singapore

Siloso Beach Resort 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Siloso Beach Resort 3*
Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Siloso Beach Resort este un complex ecologic premiat, care oferă un mediu rustic și liniștit pe insula Sentosa. Are o piscină amenajată cu apă de izvor și centru spa. Complexul este înconjurat de vegetație luxuriantă și oferă camere selecte cu vedere la Marea Chinei de Sud.

Resort Siloso Beach se află la 5 minute de mers pe jos de Sentosa Luge and Skyride și de Wave House, unde sunt create valuri artificiale pentru surfing. Oaspeții au la dispoziție un serviciu de transfer cu autobuzul, cu care pot ajunge în 10 minute la stația MRT Harbourfront.

Camerele complexului oferă TV cu ecran plat cu canale prin cablu, precum și internet. Aveți la dispoziție aparate de ceai/cafea, iar unele camere includ minibar. De asemenea, sunt oferite cutie de valori și uscător de păr.

Oaspeții pot face tururi ecologice gratuite în fiecare zi. Aveți, de asemenea, la dispoziție cadă cu hidromasaj și servicii de masaj. Complexul oferă servicii de spălătorie și de curățătorie chimică.

Cafeneaua Siloso Beach este situată pe malul mării și oferă preparate locale. Meniul include, de asemenea, o varietate de mâncăruri internaționale.

Recomanda acest hotel:  


 Siloso Beach Resort

 Siloso Beach Resort
 Siloso Beach Resort
 Siloso Beach Resort