Sandpiper 3* Singapore | Cazare la Sandpiper 3* Singapore

Sandpiper 3*, Singapore

Sandpiper 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Sandpiper 3*
Hotelul Sandpiper beneficiază de o locație excelentă în Little India Singapore. Acesta este la doar 270 de metri de Gara Little India MRT și la 700 de metri de centrul popular Mustafa. Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit în toate zonele hotelului. Oaspeții pot închiria iPad-uri la un cost suplimentar.

Camerele hotelului oferă aer condiționat și canale prin cablu. Baia privată are duș, uscător de păr și prosoape. Facilitățile suplimentare includ seif.

Hotelul Sandpiper are recepție cu program nonstop. Facilităţile includ serviciu de bilete, birou de turism şi depozit de bagaje.

Hotelul este situat la aproximativ 2.1 km de drumul Orchard și la 3,1 km dez Marina Bay Sands. Aeroportul Changi este situat la 18.5 km. Proprietatea oferă parcare și servicii de transfer de la aeroport la un cost suplimentar. Pentru mese, oaspeții pot savura preparate locale indiene la numeroasele restaurante situate în jurul hotelului.

Little India este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de atracţii turistice, transport public convenabil și plimbări în oraș.

Facilitati hotel
Internet
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Sandpiper

 Sandpiper
 Sandpiper
 Sandpiper

Date de contact
Sandpiper 3* Singapore
Adresa: 63 Dunlop St, Singapore 209391
Telefon: +65 6293 6129