Royal 3* Singapore | Cazare la Royal 3* Singapore

Royal 3*, Singapore

Royal 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Royal 3*
Situat pe Newton Road, Hotelul Royal se află la 5 minute cu maşina de centura comercială de pe Orchard Road. Acesta oferă 4 opțiuni de luat masa, o piscină și camere confortabile, cu TV prin cablu. Există, de asemenea, o maşina de spălat cu monede cu autoservire, facilități de călcat și un automat de băuturi.
Camerele de la Hotel Royal au ferestre mari, care asigură multă lumină naturală. Fiecare cameră este bine echipată, având seif şi facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea. Baia privată are cadă şi articole de toaletă.
Printre opţiunile de recreere se numără centrul de fitness şi masajele relaxante. Hotelul oferă servicii de schimb valutar, iar pentru călătorii puteţi beneficia de asistenţă din partea biroului de turism.
Restaurantul Jade Room serveşte o varietate de mâncăruri delicioase din Beijing. De asemenea, oaspeţii pot savura specialităţi locale şi deserturi la Trishaw Coffeehouse, care are program nonstop.
Royal se află la 5 minute de mers pe jos de staţia de metrou MRT Novena şi la o plimbare de 10 minute de centrul alimentar Newton. 
Novena este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de universal studios, gastronomie și cumpărături.

Recomanda acest hotel:  


 Royal

 Royal
 Royal
 Royal
 Royal