Park Hotel Farrer Park 4* Singapore | Cazare la Park Hotel Farrer Park 4* Singapore

Park Hotel Farrer Park 4*, Singapore

Park Hotel Farrer Park 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Park Hotel Farrer Park 4*
Situat într-unul din districtele vibrante din Singapore, Park Hotel Farrer Park oferă cazare în Little India cu acces direct la stația MRT Farrer Park. Oferind exteriori de sticlă care se deschid spre priveliști panoramice, hotelul are o piscină în aer liber, iar oaspeții se pot bucura de o masă din opțiunile de luat masa disponibile în casă. Wi-Fi gratuit este disponibil în toate camerele.

Camerele cu aer condiționat sunt dotate cu TV cu ecran plat. Băile private au bideu și facilități de duș. Sunt oferite uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Oaspeții se pot adresa la recepția deschisă 24 de ore din 24 pentru depozitarea bagajelor și servicii de concierge. Un centru de fitness este disponibil pentru oaspeții care doresc să lucreze. Alternativ, oaspeții se pot relaxa lângă terasa de la piscină.

Centrul Mustafa de 24 de ore este la 400 de metri distanță, iar City Square Mall este la 180 de metri de Park Hotel Farrer Park și oferă o varietate de opțiuni de cumpărături. Acesta este la 1 km de centrul plin de viață Tekka. Cel mai apropiat aeroport este Changi Airport, la 15 km de Park Hotel Farrer Park.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Park Hotel Farrer Park

 Park Hotel Farrer Park
 Park Hotel Farrer Park
 Park Hotel Farrer Park

Date de contact
Park Hotel Farrer Park 4* Singapore
Adresa: 10 Farrer Park Station Rd, Singapore 217564
Telefon: +65 6824 8888
Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie