Orchard Parade 4* Singapore | Cazare la Orchard Parade 4* Singapore

Orchard Parade 4*, Singapore

Orchard Parade 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Orchard Parade 4*
Hotelul Orchard Parade, amplasat la 5 minute de plimbare de staţia MRT (transport feroviar urban de mare viteză) Orchard şi de Mall-ul ION Orchard, oferă 8 opţiuni culinare şi o piscină pe acoperiş. Acesta vă pune la dispoziţie o sală de gimnastică şi facilităţi de karaoke.

Hotelul Orchard Parade se află la 3 minute de plimbare de centura comercială de pe Orchard Road. Clarke Quay şi Boat Quay, cu viaţa lor animată de noapte, se află la aproximativ 3 km distanţă. Hotelul este situat la 30 de minute cu maşina de Aeroportul Internaţional Changi.
Camerele Hotelului Orchard Palace sunt amenajate în stil mediteranean, cu tonuri maro pământii şi culori pastel liniştitoare. Includ programe TV prin cablu. Acestea au un minibar şi facilităţi pentru prepararea ceaiului/cafelei. Baia proprie include un uscător de păr.
Hotelul oferă oaspeţilor o parcare privată gratuită. Aveţi la dispoziţie un salon, care oferă o gamă largă de tratamente pentru păr, faţă, unghii, precum şi tratamente corporale. În hotel se găseşte un centru de afaceri şi un birou de turism.
Oaspeţii se pot delecta cu o mare varietate de opţiuni culinare, cum ar fi preparate japoneze, occidentale şi italiene. Grandma's serveşte preparate locale delicioase, iar localul Tung Lok Classics oferă o gamă de mâncăruri chinezeşti autentice. Lobby Lounge and Starbucks vă oferă o locaţie liniştită, unde vă puteţi relaxa în timp ce savuraţi o băutură.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Orchard Parade

 Orchard Parade
 Orchard Parade
 Orchard Parade
 Orchard Parade

Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie