Novotel Clarke Quay 4* Singapore | Cazare la Novotel Clarke Quay 4* Singapore

Novotel Clarke Quay 4*, Singapore

Novotel Clarke Quay 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Novotel Clarke Quay 4*
Novotel Clarke Quay se află în vârful mall-ului Liang Court, chiar lângă viaţa de noapte activă din Clarke Quay. La câţiva paşi de gara MRT, acesta oferă o piscină în aer liber şi 3 restaurante.

Camerele moderne de la Novotel sunt echipate cu TV cu ecran plat şi canale prin cablu/satelit, minibar şi seif. Cele mai multe camere au balcon privat şi vedere asupra oraşului şi a golfului portului de agrement.
Oaspeţii se pot antrena la centrul de fitness, pot face aranjamente de călătorie la biroul de turism sau pot achiziţiona suveniruri de la magazinul de cadouri şi de la chioşcul de ziare. Sunt disponibile servicii de spălătorie şi de concierge.
Cu vedere spre orizontul oraşului Singapore şi spre piscina complexului, restaurantul Square oferă bufete de gustări, precum şi bucătărie deschisă şi opţiunea de a lua masa în interior sau în aer liber. Alte opţiuni de luat masa includ restaurante chinezeşti şi indiene. Le Bar Rouge serveşte băuturi răcoritoare şi cocktailuri originale.
Novotel Clarke Quay se află la 18 km de aeroportul internaţional Changi. Hotelul este la 5 minute cu maşina de Chinatown şi de artera comercială Orchard Road.
Până la 2 copii (cu vârste de până la 15 ani) pot fi cazaţi gratuit, în cazul în care aceştia stau în aceeaşi cameră cu părinţii.

Recomanda acest hotel:  


 Novotel Clarke Quay

 Novotel Clarke Quay
 Novotel Clarke Quay
 Novotel Clarke Quay
 Novotel Clarke Quay