Kam Leng 3* Singapore | Cazare la Kam Leng 3* Singapore

Kam Leng 3*, Singapore

Kam Leng 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Kam Leng 3*


Acest hotel tip boutique a fost deschis pentru prima dată în 1927 şi redeschis în 2012. Proprietatea oferă mobilier retro şi finisaje de epocă, de la începutul anilor 1900. Hotelul Kam Leng este situat pe strada animată Jalan Besar. Oaspeţii vor beneficia de apeluri telefonice locale gratuite şi de acces gratuit la internet prin cablu și Wi-Fi.

Camerele sunt decorate în nuanţe pastelate liniștitoare şi sunt dotate cu aer condiționat, un TV cu ecran plat, seif şi apă îmbuteliată gratuită. Baia privată include un duș și articole de toaletă gratuite.

Hotelul Kam Leng se află la numai 10 minute de mers pe jos de cartierul plin de culoare Little India și de Centrul Comercial Mustafa, care este deschis nonstop. De asemenea, acesta este situat la 10 minute de mers pe jos de staţiile MRT Farrer Park, Boon Keng și Lavender. La Orchard Road, Marina Bay și Chinatown veţi putea ajunge în 10 minute cu mașina.

La recepţia cu program nonstop puteţi obţine informații turistice şi puteţi beneficia de depozit de bagaje. De asemenea, hotelul oferă servicii de spălătorie și de fax/fotocopiere.

Camerele Hotelului: 70

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Seif
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Kam Leng

 Kam Leng
 Kam Leng
 Kam Leng

Date de contact
Kam Leng 3* Singapore
Adresa: 383 Jalan Besar, Singapore 209001
Telefon: +65 6239 9399