Intercontinental Singapur 5* Singapore | Cazare la Intercontinental Singapur 5* Singapore

Intercontinental Singapur 5*, Singapore

Intercontinental Singapur 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Intercontinental Singapur 5*
Aflat la 5 minute de mers cu maşina de cartierul central de afaceri, acest hotel de 5 stele are o piscină în aer liber, un centru spa şi 6 opţiuni de servit masa. Situat în zona golfului Marina, este la 10 minute de mers pe jos de centrul de convenţii Suntec şi de centrul comercial Raffles City.

InterContinental Singapore este conectat direct la centrul comercial Bugis Junction şi staţia MRT Bugis, care oferă acces rapid la centura de cumpărături din Singapore, bulevardul Orchard. Aeroportul Internaţional Changi este la 20 de minute de mers cu maşina.
Decorate elegant, camerele spaţioase de la InterContinental sunt dotate cu TV LCD cu canale prin cablu şi aer condiţionat. Toate camerele includ facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea şi minibar.
Oaspeţii se pot relaxa cu masaje în centrul spa sau pot admira vederea superbă la oraş din grădina de pe acoperiş. Sala de sport bine echipată este deschisă nonstop şi include antrenori personali.
Opţiunile pentru luat masa ale hotelului InterContinental includ localul The Olive Tree, care serveşte zilnic un mic dejun tip bufet şi preparate din bucătăria internaţională, precum şi restaurantul Man Fu Yuan, care oferă specialităţi chinezeşti.

Recomanda acest hotel:  


 Intercontinental Singapur

 Intercontinental Singapur
 Intercontinental Singapur
 Intercontinental Singapur
 Intercontinental Singapur