Holiday Inn Singapore Orchard City Centre 4* Singapore | Cazare la Holiday Inn Singapore Orchard City Centre 4* Singapore

Holiday Inn Singapore Orchard City Centre 4*, Singapore

Holiday Inn Singapore Orchard City Centre 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Holiday Inn Singapore Orchard City Centre 4*
Holiday Inn Singapore, amplasat la 2 minute de mers pe jos de strada Orchard Road, un adevărat paradis comercial, oferă o piscină şi facilităţi spa pe acoperiş. Acesta pune la dispoziţie o parcare privată gratuită şi camere cu iPod docking stations.

Holiday Inn Singapore Orchard City Centre se găseşte la 10 minute de staţiile MRT (transport feroviar urban de mare viteză) Somerset şi Dhoby Ghaut, care asigură acces rapid în toate zonele insulei Singapore. Aeroportul Singapore Changi este situat la 25 de minute cu maşina.
Camerele hotelului Holiday Inn sunt amenajate modern şi au televizoare cu ecran plat cu recepţie prin cablu şi playere DVD. În plus, acestea sunt prevăzute cu un minibar şi facilităţi pentru prepararea ceaiului/cafelei. Toate camerele includ conexiuni de internet şi ziare gratuite, livrate dimineaţa.
Oaspeţii se pot relaxa în sauna hotelului sau se pot antrena în centrul de fitness de la etajul 8. Holiday Inn Orchard oferă un centru de afaceri, un serviciu de închirieri auto şi un serviciu de babysitting. În plus, acesta pune la dispoziţie un birou de schimb valutar.
Oaspeţii pot savura un bufet copios din preparate internaţionale şi asiatice în localul Window on the Park. Tandoor serveşte preparate specifice Indiei de nord. Barul şi lounge-ul din hol oferă muzică live şi o varietate de băuturi. În plus, oaspeţii pot comanda prin room service, timp de 24 de ore pe zi.

Recomanda acest hotel:  


 Holiday Inn Singapore Orchard City Centre

 Holiday Inn Singapore Orchard City Centre
 Holiday Inn Singapore Orchard City Centre
 Holiday Inn Singapore Orchard City Centre
 Holiday Inn Singapore Orchard City Centre