Grand Plaza Park Hotel City Hall 4* Singapore | Cazare la Grand Plaza Park Hotel City Hall 4* Singapore

Grand Plaza Park Hotel City Hall 4*, Singapore

Grand Plaza Park Hotel City Hall 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Grand Plaza Park Hotel City Hall 4*
Grand Park City Hall este amplasat la o plimbare de 5 minute de gara MRT City Hall şi de centrul comercial Raffles City. Acesta oferă camere moderne, cu acces gratuit la internet prin cablu, piscină în aer liber şi 4 opţiuni de luat masa.

Hotelul Grand Park este situat lângă Peninsula Plaza. Se află la o plimbare de 20 minute de Muzeul Naţional şi de Muzeul Civilizaţiilor Asiatice.
Camerele de la Grand Park City oferă vedere la parcul Fort Canning sau la cheiul Clarke. Fiecare cameră este dotată cu baie privată, TV cu ecran plat, facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea şi minibar.
Oaspeţii se pot relaxa în cada cu hidromasaj în aer liber şi se pot bucura de masaje, tratamente corporale şi cosmetice la spa. Centrul de fitness oferă oaspeţilor posibilitatea de a se antrena pe durata şederii lor. Accesul la internet Wi-Fi este gratuit în zonele publice.
Restaurantul Park Palace oferă preparate din bucătăria cantoneză, iar mâncăruri locale şi europene sunt servite la restaurantul Indulge At Park. Barul at Coleman oferă muzică live şi o selecţie de vinuri rafinate.

Recomanda acest hotel:  


 Grand Plaza Park Hotel City Hall

 Grand Plaza Park Hotel City Hall
 Grand Plaza Park Hotel City Hall
 Grand Plaza Park Hotel City Hall
 Grand Plaza Park Hotel City Hall