Changi Village 4* Singapore | Cazare la Changi Village 4* Singapore

Changi Village 4*, Singapore

Changi Village 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Changi Village 4*
Hotelul Village Changi se află la numai 15 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Changi, fiind amplasat în mijlocul unui peisaj înverzit. Proprietatea oferă un serviciu gratuit de transfer de la/la Aeroportul Internațional Changi, disponibil din oră în oră. Hotelul pune la dispoziție o piscină pe acoperiş şi cadă cu hidromasaj cu vedere la Marea Chinei de Sud.
Camerele Hotelului Village Changi oferă vedere la mare sau la grădină. Fiecare are TV cu ecran plat cu canale prin cablu, cutie de valori și birou Executive. Pune la dispoziție, de asemenea, baie proprie cu cadă cu duş cu efect de ploaie.
Oaspeţii se pot antrena în centrul de fitness sau pot face aranjamente de călătorie la biroul de turism.
Hotelul serveşte bufet de mic dejun. Restaurantul de pe acoperiș, La Cantina, oferă preparate italieneşti delicioase și vedere liniștitoare la mare. Saltwater Café serveşte bufete cu mâncăruri locale şi internaţionale.
Hotelul Village Changi se află la 5 minute de mers pe jos de magazinele și de tarabele din Changi Village. Parcul Changi Beach și Changi Sailing Club se găsesc, de asemenea, la câțiva pași. Centrul de conferințe Singapore Expo și terminalul de feribot Tanah Merah sunt situate la 15 minute de mers cu mașina. Renumitul bulevard Orchard Road se află la 30 minute de mers cu mașina.

Recomanda acest hotel:  


 Changi Village

 Changi Village
 Changi Village
 Changi Village