Capella Singapore 5* Singapore | Cazare la Capella Singapore 5* Singapore

Capella Singapore 5*, Singapore

Capella Singapore 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Capella Singapore 5*
Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. Acest hotel oferă servicii excelente chiar înainte de sosire, asistenții personali vor contacta oaspeții pentru a asigura o sosire fără probleme la Capella Hotel, Singapore. Acest hotel luxos este situat în pădurile tropicale ale insulei Sentosa și are 3 piscine în aer liber și un centru spa, premiat cu numeroase premii.

Toate camerele au acces gratuit la internet WiFi și vedere la mare sau la grădini. Proprietatea acceptă plata cu carduri Union Pay. Camerele hotelului au decor asiatic modern și elegant. În cameră sunt oferite gratuit băuturi, precum sucuri, băuturi răcoritoare și apă îmbuteliată. Oaspeții se pot bucura de o selecție de ziare chinezești gratuite, livrate zilnic în cameră, precum și de un serviciu gratuit de presare pentru până la 5 articole per sejur. De asemenea, asistenții personali vă stau la dispoziție pentru a vă ajuta cu orice aveți nevoie. Băile private sunt dotate cu articole de toaletă gratuite și papuci.

Oaspeții cazați la Capella Hotel Singapore beneficiază de acces gratuit la Insula Sentosa. Hotelul se află la 15 minute de mers pe jos de Universal Studios Singapore. Aeroportul Internaţional Changi se află la 45 de minute de mers cu maşina. Se oferă un serviciu de transfer de la/la VivoCity și stația MRT Harbourfront. Auriga Spa oferă masaje și tratamente de întinerire cu produse organice. The Library oferă gustări și băuturi gratuite pe tot parcursul zilei, precum și un serviciu de închirieri de DVD-uri, jocuri de societate și reviste. De asemenea, hotelul oferă un serviciu de rezervări prioritare la Clubul de Golf Sentosa.

Restaurantul The Knolls este deschis pe tot parcursul zilei și oferă mese rafinate, compuse din preparate locale şi internaţionale. Restaurantul Cassia este amplasat într-o clădire colonială şi oferă specialități chinezești. Ambele restaurante au mese pe terasă.
Insula Sentosa este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de Universal Studios, străzi curate și gastronomie.

Recomanda acest hotel:  


 Capella Singapore

 Capella Singapore
 Capella Singapore
 Capella Singapore
 Capella Singapore