Amara Singapore 4* Singapore | Cazare la Amara Singapore 4* Singapore

Amara Singapore 4*, Singapore

Amara Singapore 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Amara Singapore 4*
Amara Singapore se află la 2 minute de mers pe jos de staţia MRT Tanjong Pagar şi oferă o piscină şi un centru spa în stil balinez. Sunt disponibile un centru de fitness şi terenuri de tenis. Hotelul oferă 8 restaurante.

În 15 minute de mers pe jos, oaspeţii pot ajunge în Cartierul Chinezesc şi pe strada Lau Pa Sat, un centru culinar. Bulevardul comercial Orchard Road este situat la 15 minute de mers cu trenul.
Camerele de la Amara sunt moderne şi oferă aer condiţionat şi un TV cu ecran plat, cu canale prin cablu. Sunt furnizate un minibar şi facilităţi pentru prepararea ceaiului/cafelei. De asemenea, sunt incluse un seif şi un uscător de păr.
Oaspeţii hotelului beneficiază de parcare privată gratuită. Un centru de afaceri va satisface nevoile de comunicare ale oaspeţilor, pe când la biroul de turism veţi putea organiza tururi ale obiectivelor turistice.
Cafe Oriental şi Silkroad servesc preparate din bucătăria locală şi mâncăruri tradiţionale chineze, iar la Santaro şi Hyangtogol puteţi savura specialităţi japoneze şi coreene. La Alphabet Bar este oferită o selecţie rafinată de vinuri.

Recomanda acest hotel:  


 Amara Singapore

 Amara Singapore
 Amara Singapore
 Amara Singapore
 Amara Singapore