Vila Tudor 3* Sinaia | Cazare la Vila Tudor 3* Sinaia

Vila Tudor 3*, Sinaia

Vila Tudor 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Vila Tudor 3*
Vila Tudor este situata in cartierul Cumpatu din Sinaia. Cartierul Cumpatu este un cartier rezidential, linistit, alcatuit numai din vile de vacanta cochete.

Accesul se face din soseaua de centura a localitatii Sinaia (soseaua care trece pe la gara), se traverseaza riul Prahova (la dreapta, urmand indicatorul de < Cumpatu >) si apoi se urmeaza indicatiile din harta anexata. Vila Tudor este construita in 2005, in inima padurii.

Conceptul de cazare, promovat de proprietarii vilei, doreste sa ridice standardele de confort la nivelul unui turism civilizat. Cazarea se face in sistem de self-catering - fiecare spatiu de cazare fiind dotat cu bucatarie proprie, complet utilata si echipata, vila dispunind si de un gratar exterior, precum si de locuri de luat masa, pe terasa sau in interior.

Ambianta este intretinuta de seminee rustice, relaxarea de cazile cu hidromasaj (la apartamente) iar confortul de o centrala termica performanta. Capacitatea vilei este de 14 locuri, repartizate in 2 apartamente, o garsoniera si un studio.

Facilitati hotel
Parcare
Restaurant
TV

Recomanda acest hotel:  


 Vila Tudor

 Vila Tudor
 Vila Tudor
 Vila Tudor
 Vila Tudor
 Vila Tudor
 Vila Tudor