Pensiune Casa Legenda 3* Sighisoara | Cazare la Pensiune Casa Legenda 3* Sighisoara

Pensiune Casa Legenda 3*, Sighisoara

Pensiune Casa Legenda 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiune Casa Legenda 3* / Numar camere: 6
In tara lui DRACULA in cea mai frumoasa cetate medievala locuita din Europa, anul 1431 inseamna de mult inceputul vietii. Aici adaposteste undeva pe o strada ingusta si romantica, o casuta cocheta pentru cele mai rafinate gusturi, denumita simbolic "LEGENDA", care va asteapta sa-i fiti oaspeti.

Casa Legenda este situata chiar in Cetatea Sighisoara la cativa pasi de Piata Cetatii in imediata vecinatate a Bisericii Franciscane.
Casa LEGENDA mai pastreaza si azi parfumul unei idile ascunse a CONTELUI DRACULA cu o frumoasa curtezana cu care se intalnea deseori intr-una din cele 5 camere existente si azi. Cladirea a fost complet renovata in anul 2002.

Prima camera este CAMERA VECHE, cu mobilier si accesorii interioare a caror simplitate te poarta cu gandul la un stil si o eleganta de mult uitate. Aceasta este o camera dubla (TWIN), cu televizor, cablu TV, HBO, grup sanitar, mobilier stil din lemn masiv.

Camera veche este urmata de CAMERA CONTESEI dedicata iubitei contelui, interior plin de caldura irezistibila a budoarelor de altadata.
Aceasta este o camera dubla (TWIN), cu televizor, cablu TV, HBO, grup sanitar, mobilier din lemn masiv stil Louise Filippe si Baroc.

Apoi gasim camera CAMERA MEDIEVALA , ce surprinde stilul sobru al interioarelor caselor nobilimii din Valahia medievala. Camera medievala este o camera cu pat matrimonial (DOUBLE) dotata cu televizor, cablu TV, HBO, grup sanitar, mobilier stil din fier forjat.

CAMERA VERDE, intimitate si familiaritate, totodata, creaza atmosfera confesiunilor linistite. Este o camera cu pat matrimonial (DOUBLE) dotata cu televizor, cablu TV, HBO, grup sanitar, mobilier din lemn masiv stil Louise Filippe si Baroc.

Exista chiar si CAMERA DE ZESTRE, unde bogatiile spirituale abia asteapta sa evadeze de sub capacul unui superb cufar din lemn.
Aceasta este o camera mini-apartament (locuibila 4 persoane) cu pat matromonial (KING), televizor, cablu TV, HBO, grup sanitar, mobilier masiv stil Louise Filippe si Baroc, canapea coltar extensibil.

Pentru o varianta mai rustica, va oferim "Casa Bunicii", o casuta mica decorata într-un stil original ce este situata în cetatea Sighisorii, chiar langa scara scolarilor.

Casuta Bunicii va asteapta cu un dormitor mare cu 4 locuri de dormit, o camera mica cu lavita de dormit si loc de luat masa, o bucatarioara pentru pregatirea bucatelor si o baie cu cada, plina de lumânari pentru o atmosfera cât mai intima.

Pentru iubitorii de vechi, Casa Bunicii este alegerea perfecta.

Facilitati hotel
Accepta animale de companie
Bucatarie utilata pentru turisti
Curte interioara
Frigider
TV in living

Facilitati camera
Aer conditionat
Baie proprie
Incalzire centrala
TV color

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 1:00 PM
Ora checkout: 12:00 AM

Carti de credit acceptate: #cc#
Personalul cunoaste limbi straine.

Recomanda acest hotel:  


Pensiune Casa Legenda

Pensiune Casa Legenda
Pensiune Casa Legenda
Pensiune Casa Legenda
Pensiune Casa Legenda
Pensiune Casa Legenda
Pensiune Casa Legenda
Pensiune Casa Legenda
Pensiune Casa Legenda
Pensiune Casa Legenda
Pensiune Casa Legenda
Pensiune Casa Legenda
Pensiune Casa Legenda