Pensiunea Lia 2* Sighetu Marmatiei | Cazare la Pensiunea Lia 2* Sighetu Marmatiei

Pensiunea Lia 2*, Sighetu Marmatiei

Pensiunea Lia 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Lia 2*
Pensiunea Lia este situată în Bârsana, pe drumul către Ocna Şugatag, dinspre Sighetu Marmaţiei. După intersecţia din centrul comunei Bârsana, care indică drumul spre Ocna Şugatag, se coteşte la dreapta, iar la aproximativ 500 m de la intersecţie, pe partea dreaptă, vă întâmpină pensiunea Lia. Gradul de accesibilitate la pensiune este ridicat, fiind posibil cu orice mijloc de transport.

Prin amplasarea la şosea Pensiunea Lia este uşor accesibilă. Dealurile şi râul Iza din apropiere crează un cadru propice pentru relaxare în pensiune. Pensiunea are un aspect îngrijit, 2 nivele, o curte mare, iar gazda mereu zâmbitoare este atentă la toate cerinţele oaspeţilor.

Pensiunea dispune de 2 camere cu pat dublu şi un pat simplu şi o cameră cu pat dublu, sală mare de mese: minim 12 locuri şi filigorie: 12 locuri.

Alte facilitati: cada de dus, televizor color, cablu tv, telefon, camera nefumatori, camere izolate_fonic, frigider, receptie 24h, gradina, internet prin cablu gratuit, incalzire centrala pe lemn.

Facilitati hotel
Internet
Parcare
Piscina
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Lia

 Pensiunea Lia
 Pensiunea Lia
 Pensiunea Lia
 Pensiunea Lia
 Pensiunea Lia

Date de contact
Pensiunea Lia 2* Sighetu Marmatiei
Adresa: BARSANA JUD MARAMURES