Pensiune Casa Iurca De Calinesti 4* Sighetu Marmatiei | Cazare la Pensiune Casa Iurca De Calinesti 4* Sighetu Marmatiei

Pensiune Casa Iurca De Calinesti 4*, Sighetu Marmatiei

Pensiune Casa Iurca De Calinesti 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiune Casa Iurca De Calinesti 4* / Numar camere: 22
Pensiunea este situată in Sighetu Marmaţiei, în inima Ţării Maramureşului, cum este numit acest colţ de pământ românesc, încărcat de istorie şi de legende, sculptate în lemn cu hărnicie şi dârzenie de oamenii deosebiţi ai acestor locuri.
A călători prin Maramureş înseamnă să descoperi mâna şi mintea meşteşugarului care a făurit o civilizaţie a lemnului în Maramureş, înseamnă să simţi prezenţa omului întrezărindu-se în spatele oricărei piese de mobilier, olărit, costum, arhitectură, muzică sau dans popular.

Pensiunea Casa Iurca de Călineşti încearcă să aducă în sufletul călătorului care îi calcă pragul o picătură din tot ceea ce înseamnă Maramureşul. O face cu responsabilitate, dăruire, drag de oameni, traditii şi frumos.

Ingredientele acestei picături la pensiunea Casa Iurca de Călineşti sunt: posibilitatea de a servi masa într-un restaurant cu specific local (cu meniuri tradiţionale, cu muzică autentică din Maramureş, iar pentru cei pasionaţi cu adevărate sărbători ale tradiţiilor locale) şi cu spaţii de cazare care îmbină cu eleganţă şi fineţe confortul cu tradiţia, rusticul cu modernismul.
Situata in inima Maramuresului Istoric, in municipiul Sighetu Marmatiei, Casa Iurca de Calinesti pune la dispozitia turistilor 44 de locuri de cazare in 22 de camere prevazute cu internet gratuit, televizor si minibar.
asa Iurca de Calinesti incearca sa aduca in sufletul calatorului care ii calca pragul o picatura din tot ceea ce inseamna Maramuresul. O face cu responsabilitate, daruire, drag de oameni, traditii si frumos.
Restaurant cu o capacitate 150 de locuri, la care se adauga cele 60 de locuri de pe terasa. Meniul cuprinde preparate traditionale, iar atmosfera este completata de muzica autentica maramureseana.

Facilitati hotel
Accepta animale de companie
Frigider
Internet
Program non-stop
Restaurant
Terasa
TV in living

Facilitati camera
Baie proprie
Bucatarie proprie
Incalzire centrala
Internet
Minibar
Telefon
TV color

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 12:00 AM
Ora checkout: 12:00 AM

Carti de credit acceptate: Mastercard, American Express

Recomanda acest hotel:  


Pensiune Casa Iurca De Calinesti

Pensiune Casa Iurca De Calinesti
Pensiune Casa Iurca De Calinesti
Pensiune Casa Iurca De Calinesti
Pensiune Casa Iurca De Calinesti
Pensiune Casa Iurca De Calinesti
Pensiune Casa Iurca De Calinesti