Hotel Buti 3* Sighetu Marmatiei | Cazare la Hotel Buti 3* Sighetu Marmatiei

Hotel Buti 3*, Sighetu Marmatiei

Hotel Buti 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hotel Buti 3* / Numar camere: 22
Situat, in inima orasului Sighetu Marmatiei, la 150 de metri de zidurile inchisorii Memorialul Durerii, motelul va ofera confortul , linistea si relaxarea de care aveti nevoie.


3 camere single , 11 camere duble, 4 camere triple si 3 apartamente toate dotate cu baie proprie, cu tv color, cablu, telefon, , internet wireless.


Un restaurant de 80 locuri va sta la dispozitie intr-un cadru intim si primitor. Motelul detine o parcare cu 8 locuri inchisa.

Dacă sunteţi un iubitor al naturii, cu siguranţă veţi iubi peisajele montane şi ale văilor, care vă lasă fără respiraţie. Mai mult de 30 de zone naturale protejate, pajişti line, pline de iarbă în timpul verii şi de zăpadă în timpul iernii, munţi acoperiţi de păduri veşnic înverzite, toate se oglindesc în ape limpezi, de cristal, întinse pe toată regiunea.

Indiferent de anotimpul în care le veţi vizita, aceste locuri au magia lor şi farmecul lor special şi vă veţi găsi astfel în mijlocul naturii pure şi a împrejmuirilor de vis.
Natura generoasă oferă posibilităţi extraordinare pentru pace şi recreare. Celor cărora le place să exploreze, un şir lung de excursii poate fi făcut atât pe văile apelor, cât şi prin munţi. Excursioniştii se vor bucura să afle că Maramureşul are o reţea complexă de marcaje forestiere şi de cărări marcate, care oferă privelişti minunate ale satelor şi ale peisajelor incredibile: lacuri mici, cascade, peşteri, rezervaţii naturale, faună rară.

*
CIMITIRUL VESEL SAPANTA

Cimitirul Vesel este un cimitir din localitatea Sapanta, judetul Maramures, faimos pentru crucile mormintelor viu colorate, picturile naive reprezentand scene din viata si ocupatia persoanelor inhumate. Pe unele cruci exista chiar versuri in care sunt amintite, deseori cu nuante umoristice, persoanele respective.
Ineditul acestui cimitir este diferentierea fata de majoritatea culturilor popoarelor, care considera moartea ca un eveniment foarte solemn. Uneori, cultura aparte a acestui cimitir a fost pusa în legatura cu cultura dacilor, a caror filosofie era bazata pe nemurire si pe consideratia ca moartea era un motiv de bucurie, persoana respectiva ajungand intr-o alta viata, mai buna.
Cimitirul îsi are originea in cateva cruci sculptate de Stan Ioan Patras. Astfel, în 1935, Patras a sculptat primul epitaf, iar din anii 1960 incoace, intreg cimitirul a fost populat cu circa 800 astfel de cruci, sculptate din lemn de stejar, devenind un muzeu in aer liber de natura unica si o atractie turistica.

Facilitati hotel
Accepta animale de companie
Bar
Bucatarie utilata pentru turisti
Camera pentru bagaje
Curte interioara
Fax
Frigider
Internet
Parcare
Program non-stop
Restaurant
Spalatorie
Telefon
Terasa
Transfer aeroport
TV in living

Facilitati camera
Aer conditionat
Baie proprie
Balcon
Incalzire centrala
Internet
Minibar
Telefon
TV color

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 1:00 PM
Ora checkout: 11:00 AM

Carti de credit acceptate: #cc#
Personalul cunoaste limbi straine.
Hotelul accepta tichete de vacanta.

Recomanda acest hotel:  


Hotel Buti

Hotel Buti
Hotel Buti
Hotel Buti
Hotel Buti
Hotel Buti
Hotel Buti
Hotel Buti