Park Hyatt Siem Reap 5* Siem Reap | Cazare la Park Hyatt Siem Reap 5* Siem Reap

Park Hyatt Siem Reap 5*, Siem Reap

Park Hyatt Siem Reap 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Park Hyatt Siem Reap 5*
Amplasat în grădini private, luxosul hotel de 5 stele Park Hyatt Siem Reap oferă camere moderne, cu Wi-Fi gratuit. Oferind cea mai mare colecție de artă modernă și tradițională din Cambodgia, hotelul are piscine interioare și în aer liber și 3 opțiuni de luat masa.

Situat pe bulevardul Sivutha, Park Hyatt Siem Reap este la o plimbare de câteva minute de Cartierul Colonial Francez, de străzile vechi și de Pub. Muzeul Național Angkor este la o distanță de 2 minute de tuk-tuk (rickshaw). Este nevoie de 15 minute cu masina pentru a ajunge la Patrimoniul Mondial UNESCO al Angkor Wat și Aeroportul Internațional Siem Reap.

Oferind vedere la centrul orașului Siem Reap sau curtea hotelului, fiecare cameră cu aer condiționat are artă contemporană inspirată de Khmer, mobilier personalizat și decor de vară. Camerele includ un TV cu ecran plat cu canale prin satelit, DVD player, cafea Nespresso și fructe de bun venit, care sunt reînnoite zilnic. O baie privată este dotată cu marmură italiană și dușuri duale.

Grădini bine amenajate și piscine private dotate cu proprietatea, care oferă, de asemenea, un centru de fitness de 24 de ore și spa care oferă servicii de masaj. Alte facilități de agrement includ o cadă cu hidromasaj și o cameră de aburi. Tururile personalizate pot fi aranjate cu portarul.

Opțiunile de luat masa ale hotelului se concentrează asupra resurselor responsabile ale ingredientelor locale. Un mic dejun tip bufet este servit la The Dining Room, care este specializată în bucătăria franceză-indochină, amplasată într-un decor elegant. Camera de zi oferă ceai înalt, prânzuri ușoare și tapas gustoase în seara. Proaspete sandwich-uri și produse de patiserie sunt disponibile la Glass House.

Recomanda acest hotel:  


 Park Hyatt Siem Reap

 Park Hyatt Siem Reap
 Park Hyatt Siem Reap
 Park Hyatt Siem Reap
 Park Hyatt Siem Reap