Bayon Riverside 4* Siem Reap | Cazare la Bayon Riverside 4* Siem Reap

Bayon Riverside 4*, Siem Reap

Bayon Riverside 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Bayon Riverside 4*
Bayon Riverside Boutique Hotel este o colecție de camere și suite moderne, cu un balcon și un computer. La doar 100 de metri de Psar Chas (piața veche), este situat de-a lungul râului Siem Reap și oferă o piscină în aer liber și un restaurant. Wi-Fi gratuit este disponibil în întreaga proprietate. Personalul poate conversa în chineză, khmer și engleză.
 
Proprietatea este la 200 de metri de Centrul Comercial Angkor și la 400 de metri de Pub Street. Angkor Wat este la 6,5 km distanță, în timp ce Siem Reap - Aeroportul Internațional Angkor este la 8 km de Hotelul Boutique Bayon Riverside. Proprietatea oferă servicii gratuite de recepție la aeroport.
 
Fiecare cameră și suită are o canapea și baie privată cu cadă, duș, uscător de păr, papuci și articole de toaletă gratuite. Acestea includ un TV cu ecran plat cu canale prin satelit / cablu, un kettle electric și un minibar.
 
O recepție de 24 de ore și o grădină sunt disponibile. Alte facilități includ un serviciu de bilete, un birou de turism și un depozit de bagaje. Se oferă parcare privată gratuită. Plata la Uniune este acceptată la proprietate.

Recomanda acest hotel:  


 Bayon Riverside

 Bayon Riverside
 Bayon Riverside
 Bayon Riverside
 Bayon Riverside