Kamelya K Club 5* Side | Cazare la Kamelya K Club 5* Side

Kamelya K Club 5*, Side

Kamelya K Club 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Kamelya K Club 5*
Acest complex de vacanță întins este situat pe malul Mării Mediterane și oferă o zonă de plajă privată, 4 piscine în aer liber și 9 restaurante. Oaspeții au la dispoziție un centru spa bine echipat, arene sportive și facilități pentru practicarea de sporturi acvatice.

Camerele decorate cu gust de la Kamelya K Club sunt dotate cu aer condiționat, televizor și minibar. Acestea au o cutie de valori, o baie privată și un balcon cu vedere la grădină.

Trei dintre restaurantele proprietății servesc mese tip bufet la micul dejun, prânz și cină. Celelalte 6 sunt restaurante à la carte și oferă mâncăruri din diverse bucătării, precum chinezească, italiană și turco-otomană. Oaspeții pot savura băuturi calde sau reci, alcoolice sau nealcoolice la oricare dintre cele 13 baruri și cafenele.

La proprietate există 3 centre de fitness, terenuri de fotbal, volei și baschet, precum și un teren de tenis și o piscină cu tobogane de apă. Oaspeții pot face canotaj sau plimbări cu hidrobicicleta, iar apoi se pot relaxa la saună sau la salonul de masaj.

Aeroportul Antalya este situat la 58 km de Kamelya K Club.

Oferta de sejur la Kamelya K Club 5*

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Kamelya K Club

 Kamelya K Club
 Kamelya K Club
 Kamelya K Club

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie