AMARA FAMILY RESORT 5* Side | Cazare la AMARA FAMILY RESORT 5* Side

AMARA FAMILY RESORT 5*, Side

AMARA FAMILY RESORT 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii AMARA FAMILY RESORT 5*
Despre Amara Family Resort, Side – prezentare hotel, facilitati si servicii oferite

Acest hotel de 5 stele din Side oferă piscine interioare și în aer liber cu tobogane de apă, precum și o plajă privată. Facilitățile de agrement de la Armas Regency includ un centru de fitness și hamam.

Resortul se întinde pe o suprafață de 39.000 de metri pătrați, oferind 443 de camere.

Cameră de familie (34mp): este formată din 2 camere separate (una cu un pat dublu și cealaltă cu 2 paturi twin) și oferă balcon francez cu vedere la grădină, uși cu închidere electronică, pardoseală laminată, aer condiționat cu control individual, wireless gratuit și conexiune la internet prin cablu, TV LCD cu programe locale și internaționale, telefon, seif, mini-bar, baie cu cadă, uscător de păr.

Standard Land View (26mp): oferă balcon francez cu vedere la grădină, un pat dublu și un pat de o persoană, parchet laminat, aer condiționat controlat individual, conexiune gratuită la internet wireless și prin cablu, TV LCD cu programe locale și internaționale, telefon, seif, mini - bar, baie cu duș, uscător de păr.

Standard Sea View (26mp): oferă balcon francez cu vedere la mare, un pat dublu și o canapea extensibilă, parchet, aer condiționat controlat individual, conexiune gratuită la internet wireless și prin cablu, TV LCD cu programe locale și internaționale, telefon, seif, mini - bar, baie cu cadă / duș, uscător de păr.

Cameră superioară (32 mp): oferă balcon cu vedere la grădină și piscină, un pat dublu, un pat de o persoană și o canapea, uși cu blocare electronică, pardoseală laminată, aer condiționat controlat individual, conexiune gratuită la internet wireless și prin cablu, TV LCD cu programe internationale, telefon, seif, mini-bar, baie cu cada, uscator de par.

Armas Regency oferă un program de divertisment cu animatori în timpul spectacolelor de zi și de seară. Hotelul are, de asemenea, terenuri de tenis și un centru de sporturi nautice situat pe plajă.

Hotelul este la 5 km de centrul orașului Side.


Localizare: Titreyengol Mevkii Antalya, 07330 Side

Recomanda acest hotel:  


 AMARA FAMILY RESORT

 AMARA FAMILY RESORT
 AMARA FAMILY RESORT
 AMARA FAMILY RESORT