Continental Forum Sibiu 4* Sibiu | Cazare la Continental Forum Sibiu 4* Sibiu

Continental Forum Sibiu 4*, Sibiu

Continental Forum Sibiu 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Continental Forum Sibiu 4*
Acest elegant hotel este o combinatie a design-ului clasic cu un aer de grandoare ingloband confortul si dotarile moderne. Cladirea unica si originala este un amestec armonios intre cultura, istorie si arta. Spatiul interior modern si primitor va intampina cu o atmosfera inconfundabila de confort si eleganta.

Hotelul Continental Forum Sibiu reprezinta expresia unui stil de viata – o imbinare unica intre traditie si inovare, intr-o cladire legendara care dateaza din anul 1912.

Zona de promenada, Teatrul „Radu Stanca”, Filarmonica de Stat Sibiu, Catedrala Ortodoxa, muzeele, centrele de business si numeroase magazine sunt toate usor accesebile datorita pozitionarii execelente a hotelului in centrul orasului.

Balkan Bistro, primul restaurant cu specific balcanic din tara, terasa, bar de zi, crama, TeKaffe, 6 sali de conferinta, Wellness Club, business centre, cel mai modern Bowling Center din Sibiu. Aici veti regasi o oaza de confort si servicii la cele mai inalte standarde. Fie ca doriti un refugiu pentru relaxare sau aveti nevoie de o pauza de activitate, optiunile sunt multiple la aceastã proprietate uimitoare.

Camerele elegante ale hotelului Continental Forum Sibiu sunt decorate si echipate respectand standardele internationale de patru stele pentru a satisface nevoile celor mai pretentiosi clienti aflati in vizita in Sibiu.

Va invitam in cele 135 de camere, create in pale nuante de bleu, crem si albastru, dispuse pe patru nivele ce ofera o gama larga de facilitati moderne intr-o atmosfera familiara. Hotelul este structurat pe patru etaje dintre care etajul patru este destinat exclusiv apartamentului presidential.

Recomanda acest hotel:  


 Continental Forum Sibiu

 Continental Forum Sibiu
 Continental Forum Sibiu
 Continental Forum Sibiu
 Continental Forum Sibiu
 Continental Forum Sibiu
 Continental Forum Sibiu

Date de contact
Continental Forum Sibiu 4* Sibiu
Adresa: Piata Unirii nr. 10, cod 550173, oras Sibiu, Romania
Telefon: +40 372 692 692
Fax: +40 372 692 693