Aida Resort & Hotels 3* Sharm El Sheikh | Cazare la Aida Resort & Hotels 3* Sharm El Sheikh

Aida Resort & Hotels 3*, Sharm El Sheikh

Aida Resort & Hotels 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Aida Resort & Hotels 3*
Acest hotel este un hotel confortabil pentru cerinţe înalte (3 stele) şi are 234 camere.
Pentru păstrarea obiectelor de valoare vă stă la dispoziţie un seif la recepţie, dar şi un seif în cameră. La recepţie, personalul hotelului este disponibil 24 ore şi oferă şi un serviciu de trezire telefonic. Puteţi să vă parcaţi autovehiculul şi în garajul hotelului, cu posibilitate de închidere. Căutarea unui loc de parcare a devenit mai facilă: hotelul oferă locuri de parcare (numai parţial gratuite). Pentru toate dorinţele, vă stă cu plăcere la dispoziţie room service-ul. Informaţii despre serviciul de închiriere de autovehicule, propriu hotelului, primiţi de la personalul amabil al hotelului.
Pe lângă lucrurile confortabile uzuale, precum minibarul şi uscătorul de păr, aveţi şi posibilitatea de a vă prepara singuri ceaiul şi cafeaua. În afară de aceasta, camera dvs. dispune de acces la internet. Prin radioul şi televizorul din camera dumneavoastră vi se asigură o şedere plăcută. Fiecare cameră dispune de o baie, unele vă întâmpină şi cu un balcon - vă rugăm să specificaţi această dorinţă în momentul rezervării camerei dumneavoastră Instalaţia de climatizare din camera dvs. de hotel vă asigură temperaturi confortabile. În acest hotel, puteţi să rezervaţi şi o cameră pentru nefumători (dacă este disponibilă).
Sauna şi masajele sunt numai două din numeroasele servicii ale hotelului. Oaspeţii activi din punct de vedere sportiv, sunt invitaţi să folosească sala de fitness. Solicitaţi diferitele oferte terapeutice ale hotelului! Instruiţi-vă sau relaxaţi-vă - în piscina exterioară a hotelului orice este posibil! Lăsaţi-vă în voia unui tratament de înfrumuseţare direct în cadrul hotelului. Hotelul oferă oaspeţilor săi o baie de aburi pentru relaxare.
Bucuraţi-vă de varietatea felurilor de mâncare - chiar şi vegetariene - oferite de restaurantul hotelului. Petreceţi o seară de neuitat la barul hotelului. Hotelul oferă un Café/Bistro pentru mici gustări. Vizitaţi crama/berăria proprie hotelului - cu terasă deschisă în timpul lunilor călduroase!

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Aida Resort & Hotels

 Aida Resort & Hotels
 Aida Resort & Hotels
 Aida Resort & Hotels
 Aida Resort & Hotels

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie