Copthorne 4* Sharjah | Cazare la Copthorne 4* Sharjah

Copthorne 4*, Sharjah

Copthorne 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Copthorne 4*
Aceasta proprietate este la 2 minute pe jos fata de plaja. Hotelul Copthorne Sharjah este un punct de atractie impresionant, situat pe bulevardul Corniche din inima orasului Sharjah. Muzeele din Sharjah, acvariul Sharjah, amfiteatrul Al Majaz, parcul acvatic Al Jazeera si Centrul de Expozitii Sharjah se afla la 5 minute de hotel. Oaspetii beneficiaza de acces gratuit la internet WiFi in intreaga proprietate.

Hotelul Cophtorne pune la dispozitie 255 de unitati de cazare, inclusiv suite Executive si camere Club. Majoritatea camerelor si suitelor hotelului au balcon cu vedere la laguna. Toate unitatile au TV prin satelit, fierbator de apa si baie privata. Suitele au living cu zona de luat masa si cada spa privata. Copthorne Hotel Sharjah ofera 2 restaurante de lux, Lagoon si La Veranda, si un centru spa, O2 Spa. Restaurantul principal al hotelului serveste zilnic un mic dejun tip bufet, iar seara oaspetii pot savura specialitati a la carte din bucataria internationala. Hotelul oferă room service disponibil non-stop si parcare gratuita.

Copthorne Hotel Sharjah se afla la doar 20 de minute de Aeroportul International Dubai si de Aeroportul International Sharjah.

Recomanda acest hotel:  


 Copthorne

 Copthorne
 Copthorne
 Copthorne
 Copthorne