The Peninsula Shanghai 5* Shanghai | Cazare la The Peninsula Shanghai 5* Shanghai

The Peninsula Shanghai 5*, Shanghai

The Peninsula Shanghai 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii The Peninsula Shanghai 5*
Peninsula Shanghai este un luxos hotel de 5 stele, situat chiar vizavi de The Bund și la o plimbare de 5 minute de Centrul comercial Shopping Street din Nanjing Road. Acesta oferă o piscină interioară mare, un centru spa și un centru de fitness. Se oferă parcare gratuită, iar Wi-Fi gratuit este disponibil în întreaga proprietate.

Camerele spațioase dispun de interioare elegante, cu mobilier modern. Fiecare este bine echipată cu o mașină de cafea Nespresso, iPod docking station și TV cu plasmă de 46 inch cu canale prin cablu. Oaspeții pot folosi gratuit faxul / imprimanta în cameră. Alte facilități includ o stație de lucru mare, un seif personal și echipament de călcat. Băile ample includ o cadă spa și un duș separat și un televizor.

Masaje și tratamente de înfrumusețare pot fi găsite la Peninsula Spa de către ESPA. Oaspeții se pot antrena la centrul de fitness sau pot înota în piscina de 25 de metri. Personalul de la biroul de turism vă poate ajuta să faceți aranjamente de călătorie.

Yilong Court servește o selecție de mâncăruri chinezești. Bucătăria europeană poate fi savurată la restaurantul lui Sir Elly. Întoarceți-vă ziua cu băuturi la barul Compass și muzică live la Salon de Ning.

Peninsula Shanghai este la 40 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Pudong și la 30 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Hongqiao.

Recomanda acest hotel:  


 The Peninsula Shanghai

 The Peninsula Shanghai
 The Peninsula Shanghai
 The Peninsula Shanghai
 The Peninsula Shanghai