Green Village 4* Sfantu Gheorghe - Delta | Cazare la Green Village 4* Sfantu Gheorghe - Delta

Green Village 4*, Sfantu Gheorghe - Delta

Green Village 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (1)
Harta

Rating hotel
9.8
Total
Bazat pe 1 comentarii
Rating general
Personal:
10.0
Servicii:
10.0
Curatenie:
10.0
Confort:
10.0
Pret:
9.0
Imprejurimi:
10.0
Notele sunt adaugate de catre turistii care au vizitat acest hotel, membri ai site-ului Infoturism.ro
Adauga comentariul tau

Informatii Green Village 4*
Green Village se află în localitatea Sfântu Gheorghe, un loc exotic, unde Dunărea întâlnește Marea Neagră, un loc care oferă, în același timp, o vacanță pe litoralul Mării Negre și șansa de a descoperi Delta. Green Village invită oaspeții într-un sat liniștit, cu ulițele acoperite de nisip fin, cu oameni prietenoși, departe de civilizația zgomotoasă, unde se poate ajunge doar cu vaporul, barca rapidă sau, eventual, cu elicopterul.

Green Village ocupă o suprafață de cca. 30.000 mp și dispune de 50 de camere duble, cu pat matrimonial (Vila 1 – Vila 5) și 40 de apartamente (Vila A-Vila O, Vila 7, Vila 8). Camerele au o suprafață cuprinsă între 25 și 40 de mp fiecare. Apartamentele au, la parter, o cameră de zi de cca.20 mp și o terasă de cca.15 mp, iar la etaj un dormitor de cca. 30 mp.

Decorația, de un lux neostentativ, se remarcă prin grijă pentru detaliu. Pereții lambrisați în lemn patinat și mobilierul colonial din bambus, cu drapajele în brut, aduc în interior culorile subtile și calde ale Deltei. Băile sunt generoase, cu finisaje impecabile, și toaletă separată. Camerele au minibar și aer condiționat.

Oaspeții pot lua masa pe terasele celor 3 restaurante (capacitate totală: 240 locuri în interior și 100 locuri pe terasă), privind fluviul și nemărginirea mării, sau pe pajiștea cu umbrare de stuf, situată pe malul lacului. Bucătării pot pregăti preparate gustoase din pește sau carne, din bucătăria internațională și cea locală. Cele 3 baruri lacustre așteaptă oaspeții cu băuturi pentru toate gusturile.

Zona 1 (Egreta) cuprinde Vila 1 și Vila 2, fiecare având 10 camere duble, restaurantul 1 cu o capacitate de 48 de locuri, un bar lacustru și jacuzzi.
Zona 2 (Starcul alb) include Vila 7, cu o cameră de zi și 2 dormitoare, Vila 8, cu 2 camere de zi și 8 dormitoare și complexul de vile A-I, însumând 18 apartamente.
Zona 3 (Lebăda) cuprinde complexul de Vile J-L, însumând 6 apartamente.
Zona 4: (Pelicanul) cuprinde Vilele 3-5, fiecare având 10 camere duble, piscină, Vilele M-O, cu 6 apartamente, saună, sală de fitness, restaurantul 2 (144 locuri), restaurantul 3 (48 de locuri) și 2 baruri lacustre. De asemenea, în această zona se află complexul multifuncțional, cu 3 săli cinema/conferințe (sala 1: 120 locuri, sala 2: 60 locuri, sala 3: 40 de locuri), centru afaceri, biliard, bibliotecă.
Zona 5: portul complexului; clienții care vin cu bărcile proprii au acces gratuit în portul complexului.

Servicii incluse vile 4*: badminton, fotbal pe plajă, tenis de masă, saună, piscină exterioară, jacuzzi exterior, internet, TV, bibliotecă, biliard, șah, rummy, table.

Alte activități: închiriere caiace, excursii în Delta Dunării, pescuit staționar pe Dunăre sau pe lac.

Obiective turistice Delta Dunării
Green Village recomandă călduros excursiile pe canalele și lacurile din această zona unică din Europa. Baza nautică este dotată cu bărci rapide, bărci pescărești și caiace. Pescuitul pe Dunăre, pe lacuri sau pe canale reprezintă un alt punct de interes. Capturile de mari dimensiuni nu sunt rare (în fiecare an se prind somni de 60-80 kg), iar proprietatea pune la dispoziție momeli.

Observarea păsărilor sau vânătoarea fotografică reprezintă alternative spectaculoase pentru turistul specialist sau începător. Turiștii sunt îndemnați să aducă multe casete video, filme sau carduri de memorie pentru aparatul foto.

Oferta de sejur la Green Village 4*

Recomanda acest hotel:  


 Green Village

 Green Village
 Green Village
 Green Village
 Green Village
 Green Village
 Green Village
 Green Village
 Green Village
 Green Village
 Green Village
 Green Village
 Green Village
 Green Village
 Green Village

Date de contact
Green Village 4* Sfantu Gheorghe - Delta
Adresa: Sfantu Gheorghe, jud. Tulcea - Delta Dunarii www.greenvillage.ro
Telefon: 021-230.05.07; 021-230.05.08; 0749.187.551
Fax: 021-230.12.98