Casa Flutur 2* Sfantu Gheorghe - Delta | Cazare la Casa Flutur 2* Sfantu Gheorghe - Delta

Casa Flutur 2*, Sfantu Gheorghe - Delta

Casa Flutur 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (1)
Harta

Rating hotel
2.5
Total
Bazat pe 1 comentarii
Rating general
Personal:
5.0
Servicii:
2.0
Curatenie:
1.0
Confort:
1.0
Pret:
1.0
Imprejurimi:
5.0
Notele sunt adaugate de catre turistii care au vizitat acest hotel, membri ai site-ului Infoturism.ro
Adauga comentariul tau

Informatii Casa Flutur 2*
Casa Flutur este localizata pe Bratul Sfantul Gheorghe langa canalul Uzlina. Uzlina se afla la numai 38 km de Tulcea, la 20 minute de comuna Murighiol, unde turistii au pocibilitatea sa-si lase masinile. De aici pot fi transferati cu ambarcatiuni speciale la hotel. Pescuitul, admirarea florei si faunei Deltei Dunarii, trasee turistice si deplasarile se fac cu ambarcatiunile “Casei Flutur” si personal autorizat.

Pensiunea este alcatuita din 5 corpuri de cladiri, cu o capacitate de 88 de locuri si o sala de conferinte de 60 de locuri.
* Corpul 1: Corpul principal – Minihotel
* La parter: living cu televizor, aer conditionat, minibar, restaurant de 60 de locuri, grup sanitar.
* La etaj: 8 camere duble cu baie, televizor, aer conditionat, 4 apartamente cu vedere spre Dunare, terasa comuna cu acces de pe hol.
* Corpul 2: 4 vile individuale:2 apartamente si 2 garsoniere
* Apartament: living cu televizor, aer conditionat, minibucatarie, grup sanitar.
* La etaj: 2 garsoniere prevazute cu baie, televizor, aer conditionat, 2 camere cu balcon si o camera single fara baie in camera (ideala pentru cazarea vanatorilor si pescarilor).
* Corpul 3: La parter:Sala de conferinte cu capacitate de 60 de locuri.
Pensiunea dispune de o curte interioara amenajata cu terasa, balansoare, umbrele, loc special amenajat pentru gratar si mancare la ceaun, precum si un ponton la bratul Sf. Gheorghe. Se poate pescui atat de pe ponton si de pe digul din curtea interioara, cat si de pe digul din padurea ce incepe in imediata vecinatate a pensiunii.

Casa Flutur din delta Dunarii se afla intr-o zonă cu un important fond piscicol, se pot organiza partide de pescuit pentru pasionaţi. Pentru cei care doresc sa faca plimbari in delta sau sa pescuiasca in alte locatii exista posibilitatea de a inchiria ambarcatiunile pensiunii dotate cu motoare de 5 pana la 90 CP, radar, statie radio, sonar, pe care se pot imbarca pana la 15 pasageri zi care pot atinge o viteza de pana la 80 km/h.

Alte facilitati: loc amenajat de joaca, bar, restaurant, sala conferinte, rau in curte, schimb valutar, parcare, gradina si curte, piscina, terasa, foisor in curte, TV in camera si in living, frigider in camera, aer conditionat in camera, baie in camera.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Parcare
Piscina
Restaurant
Sala De Conferinte
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Casa Flutur

 Casa Flutur
 Casa Flutur
 Casa Flutur
 Casa Flutur
 Casa Flutur
 Casa Flutur