Kombo Beach 4* Serekunda | Cazare la Kombo Beach 4* Serekunda

Kombo Beach 4*, Serekunda

Kombo Beach 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Kombo Beach 4*
Amplasat pe frumoasa plajă largă de nisip de Kotu veți găsi Kombo Beach Hotel, un hotel popular și plin de viață, cu o gamă larga de facilități , bucătărie excelentă, divertisment și ospitalitate locala.

Hotelul beneficiaza de un cadru superb pe malul mării, pe plaja Kotu, cu șezlonguri gratuite și umbrele de soare pentru oaspeții și o piscină cu apă dulce cu piscină separată pentru copii sau pe plajă. Există trei restaurante din care se poate alege, toate cu terase cu vedere la ocean, plus patru baruri, toate situate în jurul piscinei. Echipa de divertisment ofera o varietate de activități în timpul zilei și seara pentru a vă menține la fel de activ sau distra așa cum doriți.

Hotelul oferta o gamă extinsă de facilități, inclusiv un internet cafe cu Wi-Fi, serviciu de spălătorie, masaj și salon de frumusețe, piscină cu piscină separată pentru copii, sală de sport, minimarket, terenuri de tenis, magazin de cadouri, în timpul zilei și de divertisment seara, plaja / piscina serviciu prosop , clinica, grădini tropicale luxuriante, loc de joaca pentru copii, plaja, activități sportive și personal prietenos.
Acesta este un hotel ideal fie pentru o relaxare fie pentru o vacanță activă.

Recomanda acest hotel:  


 Kombo Beach

 Kombo Beach
 Kombo Beach
 Kombo Beach
 Kombo Beach
 Kombo Beach
 Kombo Beach