Claris 2* Semenic | Cazare la Claris 2* Semenic

Claris 2*, Semenic

Claris 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Claris 2*
Asezat la o altitudine de 700m in statiunea Crivaia, la circa 300m de malul lacului Gozna, cunoscut de turisti ca lacul Valiug dupa numele satului de munte din apropiere, Hotelul Claris va ofera o posibilitate moderna de a va petrece vacanta intr-o zona pana nu demult destinata drumetiilor montane si amatorilor de calatorie cu cortul.

Claris este un hotel de doar doua stele, dar un sejur aici va ofera mult mai mult. El este situat intr-o zona cu liniste deplina, pe o panta insorita a vaii Barzavei, la o altitudine de cca 700m, intr-o zona inconjurata de sute de hectare de padure. Ca urmare, concentratia de ozon din aer are o valoare record in tara noastra si chiar in Europa. Hotelul este unul dintre popasurile favorite ale amatorilor de motociclism offroad. Circuitele EnduRomania au avut ca punct de plecare in primele editii locatii din Muntii Semenic.

Facilitatile includ 80 de locuri in camere cu 2, 3 şi 4 paturi. Majoritatea camerelor au balcon/terasa. Toate camerele dispun de TV satelit, baie proprie cu apa calda de la centrala hotelului. Pentru servirea mesei exista un restaurant cu cca 160 de locuri la mese, dar oaspetii nostri prefera adesea sa serveasca pranzul sau cina pe una din cele doua terase. La parter exista un club dotat pentru jocuri recreative (tenis de masă, şah, table etc). Pe terasa exterioară este amenajat un loc de joacă pentru copii cu huţule şi tobogane. La Claris se pot organiza nunţi, botezuri, simpozioane si intalniri de afaceri, hotelul dispunand de o sala de conferinte de 40 de locuri. În incinta hotelului există o expozitie permanentă a renumitului sculptor Duşan Basista. In fata hotelului este amenajata o parcare iar zona se afla in aria de acoperire a retelelor Connex, Orange si Zapp.

Facilitati hotel
Parcare
Plaja Privata
Restaurant
Room Service
Sala De Conferinte
TV

Alte informatii despre hotel

Recomanda acest hotel:  


 Claris

 Claris
 Claris

Date de contact
Claris 2* Semenic
Telefon: 0255220680